Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Колко лошо може да е ,да ти подарят ушито нещо?

Спам на килограм.
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Колко лошо може да е ,да ти подарят ушито нещо?

Мнение от kakavida »

Да речем повече от половин метър гоблн и после още един,но след дни отвлемето на обещанието с думите,че подарък не се връщал.Подаръка е от гена ,която е мила пред вратата ти преди години,а живее много далече от теб,ти си я видял и сте се скарали,а съпругът й е поискал хляб от дома.Всичко секна тогава.
Жт подаръка насам всичко куца,ходи на мамограф,съхне и гние от синуси.
Едни казват да го изхвърлиш на течаща вода,други да го закопаеш.
До го подариш ли на някоя инстанция?
Прочетено: 245 пъти
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
angelche
Спамер
Спамер
Регистриран: нед юли 27, 2008 22:35

Re: Колко лошо може да е ,да ти подарят ушито нещо?

Мнение от angelche »

А такива като мен казват, че само този който вярва си пати от бабини деветини. И знаеш ли защо? Виж третия закон на Нютон и ще разбереш. :p
:слънце: Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително!
"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

angelche написа:А такива като мен казват, че само този който вярва си пати от бабини деветини. И знаеш ли защо? Виж третия закон на Нютон и ще разбереш. :p
Ааааа ама аз вярвам в рая,а за тея дето правят бабините и са подарили "принцеса Сиси"-тази дето първото и детенце починало,а аз съм от тея дето нявга ще имат внуче,то си е за страх,та казват че тия дето правят се връщало на внучетата.Та тази жена едното й внуче е без клепачи,а друго има зесигнат нерв и си върти постоянно главичкита,иначе аз много го обичам и ми е жал.
Въздържам се от внушения и от месеци насам преди да подарят и втория с чадърчето,показах че онзи съм го смачкала.Показах силата си,но преди това го напръсках с Кипряновите молитви.
nawel
Начинаещ
Регистриран: вт юни 07, 2011 23:43

Мнение от nawel »

Бабини деветини или не , но има бая неща дето са си истина .
Изгори го и прахта хвърли в течаща вода .
angelche
Спамер
Спамер

Мнение от angelche »

Трябва ви отделен раздел за вещерство. :toothy10: :toothy10: :toothy10:
"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
nawel
Начинаещ
Регистриран: вт юни 07, 2011 23:43

Мнение от nawel »

Не е лошо , като идея ! Ако искате и за гледане на карти , и нещо друго ...! :усмивка1:
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

На мен магии не ми се падат че ми правят,но една жена от Орландовци ги прави и излиза на картите.Тя познава всички от крематориума и си пие кафето с работниците,а синът и всеки ден си идва с торбичка пълна от там.Та по-добре да изгориме везаните картини,за да остане само едно съмнение,и господ да ни прости..За да се разбере,това ще да е начинът.
За любознателните,давам един извод.Значи като си купуваме нещо шито,то ние си го плащаме.А подаръкът може да е с користна цел,особено ако струва поне 1000 лева и се предполага ,че такава ценност никога няма да се изхвърли.Е след такъв подарък ако загубиш от имот поне 25 хиляди лева,ако не е показно ,че не е на хубаво,друго немога да добавя..
angelche
Спамер
Спамер

Мнение от angelche »

kakavida написа:На мен магии не ми се падат че ми правят,но една жена от Орландовци ги прави и излиза на картите.Тя познава всички от крематориума и си пие кафето с работниците,а синът и всеки ден си идва с торбичка пълна от там.Та по-добре да изгориме везаните картини,за да остане само едно съмнение,и господ да ни прости..За да се разбере,това ще да е начинът.
За любознателните,давам един извод.Значи като си купуваме нещо шито,то ние си го плащаме.А подаръкът може да е с користна цел,особено ако струва поне 1000 лева и се предполага ,че такава ценност никога няма да се изхвърли.Е след такъв подарък ако загубиш от имот поне 25 хиляди лева,ако не е показно ,че не е на хубаво,друго немога да добавя..
Продай го! :toothy10: :toothy10:
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Как ме разкандирсваш ангелче,тъкмо си мислех да ги метна в двора на къщата на духовете :mrgreen: Па ни лук яла ,ни и мирисала....Даже и един часовник ша купя,за да е в бонус като се засилвам с метането,че вече и на мен ми писна :evil4:
rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

angelche написа:Трябва ви отделен раздел за вещерство. :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Аз бих го кръстил с друга дума, ама няма да казвам с каква, че ще има маса народ обидени тук. :lol:
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Аз пък мисля да ги откупя с 10 лева,за да не е подарено и да спре внушението :mrgreen:
rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

kakavida написа:и са подарили "принцеса Сиси"
Да не би да имаш предвид тоалетна хартия "Сиси"? :lol:
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Нямаш ли някоя позната да ги внесе тайно в парламента, в някой съд/прокуратура, или в данъчните ?
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
Контакти:

Мнение от drumata »

kakavida написа:Аз пък мисля да ги откупя с 10 лева,за да не е подарено и да спре внушението :mrgreen:
Няма да стане. В гоблена изработващият го си втъкава всички болести, ядове, злини... Продай или изхвърли, даже изгори!
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Или ако нямаш скрупули да го предадеш на друг, го дай но да е взето от ръка. :booty:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Спам, спам, спам!!!”