Снимката на чертежа с опцията при плотиране Publish to web PNG ли я прави?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Коя версия ползваш? Export PDF си работи перфектно и зачита дебелината на линиите, ако не си изключил няколко опции в Layout Properties.Ангел написа:Аха, ясно. Питам, щото аз се изтарикатих като ми искат някой чертеж съучениците да го давам на pdf формат или като изображение. И това хората са го предвидили в програмата, става лесно през plot - опциите. Но нещо не мога да си наглася пикселите на изходящото изображение, то и pdf-ите не са перфектни, но се получават колкото да отбия номера. Тряя седна да изчистя тия проблеми в задклавиатурното устройство.
Между другото, някой от форума случайно да учи в УАСГ?
Хахаха, ами трябва да си нагласиш от Layout properties А3 ли е А4 ли е, хоризонтално ли е, вертикално ли е...също така не чертай на Model, ами на Layout.Ангел написа:Не ми излизат точно чертежите единствено като местоположение в страницата на pdf-а. Но винаги съм го ползвал бързайки, тряя му отделя време да разгледам къде може да е разковничето.