Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Каква е разликата между стерео и джойнт стерео?
Каква е разликата между стерео и джойнт стерео?
Някой може ли да ме светне каква е разликата между stereo и joint stereo и също така дали има силно осезаема разлика в качеството? Търсих си една загубена нейде по харда песен и реших да я сваля от дата.бг. И до песента изписва вида звук, но не ми е ясно каква е разликата между двете:

Прочетено: 434 пъти
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Re: Каква е разликата между стерео и джойнт стерео?
Stereo - ляв и десен канал вървят паралелно.
Joint Stereo - пак има два канала, но не са ляв и десен, а среден и страничен. В средният канал се складират еднаквите стойности, които са при двата канала ляв и десен, а в страничният се складират различията между двата канала.
Joint Stereo - пак има два канала, но не са ляв и десен, а среден и страничен. В средният канал се складират еднаквите стойности, които са при двата канала ляв и десен, а в страничният се складират различията между двата канала.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Ний тука сички парле ву франсе

оф, аз мислех, че за нещо зелено става дума...
I'll tell you a riddle. You're waiting for a train, a train that will take you far away. You know where you hope this train will take you, but you don't know for sure. But it doesn't matter. How can it not matter to you where that train will take you?
- Zeroadhesion
Какъв е този навик да не казваш мерси, след като ти се обърне вниманиеrado84 написа:![]()
![]()

Имаш две уши и слушаш Стерео. Опъваш един джойнт и вече става Джойнт стерео.
[web]http://swfchan.org/1179/helikopter.swf.html[/web]
Какъв е този навик да си просиш благодарностите? Аз като помагам на някого не го правя за едната благодарност, а защото ми харесва да помагам.Zeroadhesion написа:Какъв е този навик да не казваш мерси, след като ти се обърне вниманиеrado84 написа:![]()
![]()
- Zeroadhesion
Ни най-малко си ги прося, просто съм забелязал, че след като някой ти отговори на въпросите и се изнясяш. А това е въпрос на възпитание. Благодарности ми не требват, въпросът е принципен
Така оставяш впечатление, че не си достатъчно доволен от предоставената информация и оставяш незавършен вид на дискусията или зададения от теб въпрос.

Благодаря ти, че му обясни разликите.
- Zeroadhesion
При мен е въпрос на мързел, а не от липса на възпитание.Zeroadhesion написа:Ни най-малко си ги прося, просто съм забелязал, че след като някой ти отговори на въпросите и се изнясяш. А това е въпрос на възпитание. Благодарности ми не требват, въпросът е принципенТака оставяш впечатление, че не си достатъчно доволен от предоставената информация и оставяш незавършен вид на дискусията или зададения от теб въпрос.

я запелете джойнта на мира!
I'll tell you a riddle. You're waiting for a train, a train that will take you far away. You know where you hope this train will take you, but you don't know for sure. But it doesn't matter. How can it not matter to you where that train will take you?
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Каква е разликата в разхода между 90 и 130 км/ч?
от Mozo » вт дек 03, 2024 13:29 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 115 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
вт дек 03, 2024 14:01
-
-
- 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 03, 2025 15:25