Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Харесвате ли Бойко Борисов
Re: Харесвате ли Бойко Борисов
Определено не го харесвам и както много хора ще бъда изправен пред много труден избор. Но има още време и в края на краищата ще взема да гласувам за някоя малка партия. Жалко че така ще ми отиде гласа но какво да правя. Ако някой има конструктивно предложение нека каже. Не искам да оплювам и нападам никого понеже си мисля, че от това оплюване и противопоставяне сме на това дередже. Според мен е крайно време да не нападаме другите а да правим каквото можем за изстрадалата ни родина без да се интересуваме какво правят другите. Ако всички направят това си мисля че нещата могат да се оправят. И сега се сещам за химна на СДС на Богдана Карадочева за добрите същества. Дано ги има и най вече в по голямо количество.
Прочетено: 1411 пъти
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Не го харесвам,казвах го,но ще гласувам за него и би трябвало всички да са така,единствения правилен път да изметем оставналите файтон -партии,та дори в НС да влезат две три самоV Ако не се прави коалиция и само една партия поеме риска с правото да управлява ,надявам се да се променят нещата.... 

При резултатите от Евро изборите не виждам как може да стане това. Ако се повторят процентно ще имаме партия победител с 1/3 от гласовете и в парламента трябва да влязат 8 партии. Коалиция която може да има мнозинство трябва да е минимум 3 партии. При сегашното разпределение няма как да се съберат тези 3 партии така че трябва да са поне 4 което според мен няма как да стане.
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Ако се насочат гласовете в една партия и тя влезе с мнозинство....Това имах предвид.Как може циганите и турците да гласуват за едно дпс ,примерно.Но понеже не сме народ ,а пасмина....ще си гризкаме дръвцето.bogeo написа:При резултатите от Евро изборите не виждам как може да стане това. Ако се повторят процентно ще имаме партия победител с 1/3 от гласовете и в парламента трябва да влязат 8 партии. Коалиция която може да има мнозинство трябва да е минимум 3 партии. При сегашното разпределение няма как да се съберат тези 3 партии така че трябва да са поне 4 което според мен няма как да стане.

Е ама казваш не ми харесва но е за предпочитане. А другите по същия начин казват не ми харесва но избират друг. А колкото до ДПС постигнали са са го по някакъв начин. А защо не се поучим от тях или пък политиците да се поучат от Доган който никога не се е притеснявал за своето място в политиката и винаги е успявал да е на сянка, но вътре на сянка и никога не е правил циркове ще има ли коалиция няма ли да има, ако има трябва аз да определям иначе е безпринципна, или пък сегашната ситуация между сините и Бойко. Виждат че сами няма как да постигнат необходимия им резултат но не първо кой колкото се може да дръпне постелката към него и после ще преговаряме. А според мен нещата са прости. Но трябва да се измислят. Иначе всичко останало е "преливане от пусто в празно"
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Не познавам лично този човек, но от това, което поназнайвам за него мога да кажа, че ми дорада като личност.
Все пак мисля, че демонстрира понякога мутренско поведение. Това не е толкова лошо всеки понякога иска да е силен и спокойно може да взима за пример министър-председателя Бойко Борисов.
Все пак мисля, че демонстрира понякога мутренско поведение. Това не е толкова лошо всеки понякога иска да е силен и спокойно може да взима за пример министър-председателя Бойко Борисов.
Разликите пораждат еднаквости.
- Ненчо Еремиев
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 09, 2008 19:10
Цяла година и половина няма никакво мнение.
Да не би да Ви е страх?
Аз не го харесвам.
Много приказки, малко неща на лице.
Само една магистрала която е обещал на софиянци.
И оправдания с лошото наследство.
Да не би да Ви е страх?

Аз не го харесвам.

- Ненчо Еремиев
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 09, 2008 19:10
Браво.mim написа:Не...
Едно смело момиче.

Е какво да му харесвам,не е мой тип,а и не съм толкова богата.
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
- Бойко Борисов
- Регистриран
- Регистриран: съб юли 04, 2009 12:16
Много като тебе вече плакаха!Neno Er написа:Цяла година и половина няма никакво мнение.
Да не би да Ви е страх?![]()
Аз не го харесвам.
Много сте се разпуснали в тази тема, малко по-кротко, че ще има санкции.
Ама господин Боби,той е мъж и като казва че не ви харесва,то е заради това.
А жените нямат право да ви харесват,защото половинките ако чуят,нали ще си изядеме тупаника от ревност,мъж сте разбирате от деликатни моменти.Приемете го като комплимент.
А жените нямат право да ви харесват,защото половинките ако чуят,нали ще си изядеме тупаника от ревност,мъж сте разбирате от деликатни моменти.Приемете го като комплимент.
И помнете Господ вижда всичко.
Не.Mozo написа:
- гергина26
- Начинаещ
- Регистриран: чет фев 17, 2011 21:15
Не! Даже толкова ми е противен,че вече дори не си пускам телевизора,защото се пули от всеки канал.Ужас!!!
Не режи клона на който седиш,освен ако не са решили да те обесят на него!
Аз нямам право на мнение но все пак не ми допада като цяло управление на правителството ни
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 64 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт ное 26, 2024 12:31
-