Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какво правите с предателите

Спам на килограм.
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Какво правите с предателите

Мнение от kakavida »

Предателите в истинският смисъл на думите.
Следния казус.Борите се срещу някого заради истината и както е правилно.Но..Изведнъж единият започва да разговаря с врага и след среща с него,ви заявява че вие сте никой.Нямате думата. :sick: А 20 години сте се борили срещу този враг заедно.
Както и очаквах,простия човек е лесно манипулируем или особено хитър и умен.
Очаквам вашето мнение.
Ще допълня само ,че предателя в момента няма друга възможност,освен да предава,но може и всичко да се обърне в полза на предадения.Човек никога не знае..Де го чукаш,де се пука :evil:
Всъщност искам да попитам мъжете,кой ви е по-мил:Полусестрата или детето ви.Лелята не се е поинтересувала за племенничето от както се е родило,нито за вас.Но в един момент,кръвта става важна за вас.Кой от двама ще изберете.Много е важно!????????
Прочетено: 198 пъти
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Потребителски аватар
susu
Регистриран
Регистриран: пет апр 01, 2011 20:44

Re: Какво правите с предателите

Мнение от susu »

сигурно ше изберат този , от когото имат повече полза, поне така съдя от тези около мен не знам приятели ли да ги наричам въобще... няма значение
Потребителски аватар
lican
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: съб юли 25, 2009 11:35

Мнение от lican »

Детето мога лесно да манипулирам. Ще предпочета него, а лелята е възприела някакво поведение и аз не мога да я превъзпитам.

За предателя: ще видя как ще се развият събитията и ще действам според ситуацията, както ми е удобно на мен, за да мога да се възползвам, ако мога.
Разликите пораждат еднаквости.
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Първо опитвам с изяснителен разговор. Не се ли получи нищо, обръщам гръб и предателят е вън от живота ми! Случи ми се наскоро. Много боли! :sad:
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Кимче,става въпрос за развод само по италиански :lol:
Не може след 4 петилетки да търпиш приказки от рода:Ти ква си ма,и жена не си ми :shock:
Тая жена ако знаеш през какво премина..не е за разправяне..
Само една среща трябваше,за да разбере,колко глупави могат да бъдат братята.Детето никога не е имало леля,и никога няма да я познава.
На мен ми е до болка познато.Имам такива полубратя и сестри от родата на единия ми родител и знам как могат да тормозят полубратовчеди или 1/8 братовчед май такова нещо.
Мисля,че се групират за някакъв имот и се е наложило да се срещнат след 19 години и половина.Само глупито е плащал за дела и адвокати,за вещи лица и на останалите,а сега прави клякане.Строил е там,но полусестрата казва само,знам че ти си строил и нищо повече.
Доколкото разбрах това е.Много деликатен комикс.
М дам,има и безсрамни хора.Една седмица и ще се разбере дали той ще има резултат,търг или нотариално споразумение.
Но не това е проблема.Проблема е,че зетя е упълномощен и никога не е строил в този имот,а жертвата даже не е и съпруга,беше докато се строеше.Ако съм на тази жена на мястото,никога няма да простя на алчната полу,защото като си припомня кой заведе дело за делба срещу всички останали работещи в имота,то и на тъпото й образование ,ще ми е отвратително да се присмея.Всички загуби са солиден наем от там.
Мани го това,женицата,защо да го отнася?
Аз я посъветвах да мълчи и да дебне подходящ момент,за да има изяснение,но не с кавга,че като я знам какво може да направи,нема да го отвърже,докато не се извини.Но щом имала кипрянова вода,да действа,да успокои самотника.
Жената не е имала свекърва,но и никога не е имала взаимоотношения с тази полу.
golgel
Ветеран
Ветеран
Регистриран: съб яну 08, 2011 20:17

Мнение от golgel »

Моето скромно мнение е,че на предателите не бива да се прощава.Тука случаят е по-комплициран и все пак става дума за една дълбока човешка драма ,но аз бидейки по-позитивно настроен бих дал съвет на Kakavida да не избързва с някакви кардинални решения-прибързаните решения са лош съветник в 99% от случаите.
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Дали след развод или друго, предателството си е предателство и е трудно да се прости или загърби.
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
fetus
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт ное 13, 2007 16:49

Мнение от fetus »

Мачкам до дупка и завирам в кучи г.з.Не е трудно - животът те учи да бъдеш и добър с добрите, и лош с лошите.
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...
Изображение
harpartun
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: пет ное 26, 2010 19:02

Мнение от harpartun »

Независимо какво се е случило ще избера детето си и ще предпазя него а колкото до полусестрата, няма да я оставя да си отиде просто така или поне аз съм такъв човек,че когато някой ме нарани или нарани мой близък му връщам услугата, като го оставям да тъне в това което си е забъркал все пак "когато фактите говорят и боговете мълчат!"
Потребителски аватар
гергина26
Начинаещ
Регистриран: чет фев 17, 2011 21:15

Мнение от гергина26 »

harpartun написа:Независимо какво се е случило ще избера детето си и ще предпазя него "
Напълно съм съгласна с теб.Детето винаги е на първо място,все пак става въпрос за ТВОЕТО дете, дете което си носила9месеца,дете което си гледала как расте,за него си бодувала ,за него си плакала и с него се смееш.Лично аз за детето си бих смачкала дори родната си сестра(ако имах такава) камо ли пък полусестра.Защитиш ли детето си защитаваш себе си ,та нали ТО е част от теб...
Не режи клона на който седиш,освен ако не са решили да те обесят на него!
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

harpartun написа: "когато фактите говорят и боговете мълчат!"
Благодаря от сърце за тези думи!Бог да те поживи :salute:

Не че не е късно да напраиш мръсно,но ще препоръчам богинята :salute:
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Нов въпрос:Змията може ли да е богиня ?
:toothy10:

И ако не беше,щеше ли да му пребива детето,за да се сети кое е най-милото което да защити,та ако ще да бълва змията хиляди лютни срещу ония готованци.
Бащата неговори с детето си няколко години.Инсцинира му пушене.То и до ден днешен не го прави.Професионално заболяване.Те всъщност са много и затова е възможно да са думите :Ква жена си ми ти ма..
Доста е сложно.Жената е в доста неловка ситуация,не че неможе да се справи,но вече е по-улегнала и по улегнало трябва да го втрещи.
Да погледнем ситуацията в разделяне.Той сам със сестра си.Остаряват и той ще легне на нейните плещи или на децата й синове.Разбира се снахите й няма никога да пазаруват на некъв си.Ще остане самотник,както и до сега,поне няма кой да го ядосва.
От друга страна с жената и детето..Ще има дърдорене,ама ще има и дружинка и някога внуче,с което да разговаря.
Мисля,жената като казва да отидат в неговата къща да живеят,ако че е и на сестра му,то мълчи,да не приказва такива работи,защото тя е с авторитет и се е преборила с далеч по-гнусни неща от живота.
Който иска да е с такъв добър човек и да го слуша,защото не е в ущърб на семейните интереси,дза се вслуша,ако не гората да хваща,щот жената и жена може да му намери,за да му вземе имането и да го прати на улицата.То глупостта не се лекува..
Боговете ще замълчат за една седмица,Защото и да отиде заедно с полуто,то полуто няма да може да отдава под наем.И двамата ще са в ущърб :twisted:

Вие глейте ся сеир.Невинния как страда.Виновен без причина,забравен заради добрините и жертвите..Кому е нужно болен човек до себе си,боже простотията няма край..
Тази жена се разведе доброволно с тоя,за да спечели майчината си къща по някакъв закон.Това е.
Баг да пази добрите хора,ако да треперят със ставането сутрин,защото нервите не се възстановяват никога.
Тя и през прехода и цените премина.Тя премина и през кризите в съответните възрасти.Тя беше жертва на своя живот.Но тя беше умна,спестовна и разумна.А получи..едно несподеляне,едно затишие,едно мълчание,но в заимна борба,което значи предателство.Според нея.
Според мъжете може да е друго.
Каквото ще да става,жената е по-готина и като човек и като близък.
Но тя се замисли за Левски,как така дойде тази мисъл и до ден днешен не знае..Бил е предаден и на всичкото отгоре и го бесят,нямало е кой да му помогне..Толкова го е боляло..Толкова ми е мъчно.. :sad:
harpartun
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от harpartun »

Хей първо трябва да се успокоиш най-малко ще си изтъркаш клавиатурата,за да намери човек решение на проблем то първо трябва да намери вътрешен покой, за да не прибързва с действията си а да мисли трезво.Но все пак има решение на проблема внимателно погледни ситуацията решението е пред теб просто трябва да се успокоиш и да помислиш. :thumbright:
harpartun
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от harpartun »

Може съветите ми да са празни все пак аз трябва да приемам съвети а не да давам но дано да помогнат на някой.
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Разбрах,мълчанието е злато казват,а хич не ми се иска тая пуста алчност.
Благодаря за съветите,трябва да се мисли за друго ,по цветно и великденско,за да не изтърве някой златцето.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Спам, спам, спам!!!”