Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблем при флаш игрите!

Въпроси, проблеми и предложения за форума.
vencov
Регистриран
Регистриран: съб сеп 27, 2008 12:54

Проблем при флаш игрите!

Мнение от vencov »

До Администратора,

При направена игра от мен след приключването и ме изхвърля от сървъра и не ми дава възможност да запиша резултата, става въпрос за играта "Bitmap Turret Defenice 2" продължителността на играта ми беше около 3 часа без да спирам и постигнати - 202293 точки. На тази игра за втори път ми показва това съобщение, че не съм влезнал в профила си, но това не е за първи път и друг път ми се е случвало на други игри. Направих и снимка на резултата!

Моля вземете мерки за да не се получават такива грешки.

Багодаря предварително.
Прочетено: 783 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Проблем при флаш игрите!

Мнение от Mozo »

Този "проблем" е описван нееднократно и е обяснявано как да се избегне. Просто при всяка нова игра давай рефреш, вместо back и никога няма да имаш подобна случка :thumbright:
Изображение
vencov
Регистриран

Мнение от vencov »

И рефреш давам проблема си остава изписва ми да си влезна в профила и не дава да се запише постигнатия резултат.

Но благодаря за отговора и лека вечер от мен.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Рефреш преди всяка нова игра. Гарантирам ти, че няма да имаш проблем, защото и аз играя и имам наблюдение :thumbright:
Изображение
vencov
Регистриран

Мнение от vencov »

Mozo, голям смях падна, правя рефреш на сайта преди да пусна горецитираната игра и.... познай от 10.00 -16.38ч. играя и когато приключих с 240568т. - смяхххх, пак ме изхвърли от сайта и пише че не съм логнат. Оправете си сайта, защото ми писна за пореден път да не ми зачита резултата и то не само на таз игра а и на други.

Предварително, Благодаря за разбирането!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Щом рефрешът не ти е помогнал явно проблемът е при теб. От хиляди потребители само при теб се получава. Майка ми също всеки ден играе от повече от година и не е казала да има проблем. Пробвай от друго РС или от друга ОС. Да не се обвиняваме без да са открити първопричините :thumbright: .
Изображение
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: вт окт 16, 2007 22:28

Мнение от Чими »

vencov написа:... пак ме изхвърли от сайта и пише че не съм логнат...
Това винаги ли се получава, на всички игри ли се получава, при играене по-кратко време получава ли се?
rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

vencov написа:Mozo, голям смях падна, правя рефреш на сайта преди да пусна горецитираната игра и.... познай от 10.00 -16.38ч. играя и когато приключих с 240568т. - смяхххх, пак ме изхвърли от сайта и пише че не съм логнат. Оправете си сайта, защото ми писна за пореден път да не ми зачита резултата и то не само на таз игра а и на други.

Предварително, Благодаря за разбирането!
Това, че ти пише, че не си логнат е, защото поради някаква причина браузърът ти не приема или не разпознава cookies, изпращани от дадения сайт. И на мен ми се е случвало, макар и не тук, а в дата.бг. Ако си с мозила задай й настройка винаги да приема и съхранява cookies. Преди да го направиш може да й "кажеш" да изтрие наличните и така да се получи нещо като рефреш на cookies. Имаше и една настройка за отделни сайтове, но ся и да ме убиеш не помня къде беше. В нея можеше да си настроиш поведението на браузера спрямо cookies, които идват от всеки сайт.
Обаче ако си с ИЕ или друг браузер - за там вече идея си нямам.
vencov
Регистриран

Мнение от vencov »

Оххх, нямам думи....:Х

Влизам в сайта от два различни копма от две различни места, когато го пишеш сигурен ли си че в мен е проблема?... а не в сайта Ви!

И от двете места, играя ли продължително време дадена игра не ми дава да запиша резултата понеже "вече ме е изхвърлил съвъра" и иска да влезна на ново.... няма рефреш няма нащо все така се получава, затова играя по бързи игри за по малко време за да има резултат, а да не говорим, че това е много изнервящо в този случай. Това е от мен, пробвал съм всякакви варианти, това което го пиша се случва.
vencov
Регистриран

Мнение от vencov »

и още нещо защо не може да се качват снимки в сайта като формати ../.bmp, .jpg/
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Значи просто изтича сесията и затова става така. За 30-40 мин. няма проблем, но явно при по-голяма продължителност има.

Ограничени са картинки и .rar - ове. .rar е позволено само в раздела с рефератите. Просто нямаме ресурс и място за други файлове, защото те си остават завинаги като ги прикачиш, а за това трябва място.
Изображение
vencov
Регистриран

Мнение от vencov »

Mozo написа:Значи просто изтича сесията и затова става така. За 30-40 мин. няма проблем, но явно при по-голяма продължителност има.

В дадения случай, на посочената игра за постигане на добър резултат са необходими мининум 3 часа, как на дадени потребители им позволява, а на други не. По време на игра друго в сайта не може да се прави...
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Съжалявам, не аз съм писал FF и phpBB3 #-o
Изображение
vencov
Регистриран

Мнение от vencov »

Mozo написа:Съжалявам, не аз съм писал FF и phpBB3 #-o
Предполагам, че и други потребители имат същия проблем и е добре да се обърне внимание на това, а до тогава /до отстраняване на проблема/ :наздраве: :танц:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

За три години ти си първи 8-[ . Ще видим какво може да се направи :thumbright:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори