Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не ви ли прави впечатление, че БТВ потурчи ефира?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Прочетено: 664 пъти

-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Re: Не ви ли прави впечатление, че БТВ потурчи ефира?
Не, не ми прави.
По БТВ, сега гледам само новините, преди това мачовете и формулата. Изобщо, националните медии, съм ги от....бягнала.... 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
БТВ просто пуска това, което иска народа. Той иска турси сериали и те разбира се му предлагат такива.
Правинлото е, дали ни прави впечатление, че БНТ потурчва ефира, защото пускат всеки божи ден, харчейки парите на данъкоплатеца, новини на турски език и да финансира турски концерти в Шумен. Разбирам да е частна, но това е националната ни телевизия (уж).
Това да гледаш по телевизията, в която ти отиват парите, чужда реч направо ще ти вдигне кръвното до хипертония 3-та степен
Правинлото е, дали ни прави впечатление, че БНТ потурчва ефира, защото пускат всеки божи ден, харчейки парите на данъкоплатеца, новини на турски език и да финансира турски концерти в Шумен. Разбирам да е частна, но това е националната ни телевизия (уж).
Това да гледаш по телевизията, в която ти отиват парите, чужда реч направо ще ти вдигне кръвното до хипертония 3-та степен

- blue balloon
- Почетен член
- Регистриран: пон юли 19, 2010 22:18
Не ми прави. По БТв се разсейвам само с "Господари на ефира" и чат-пат "Щурите съседи".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
БТВ и НОВА са също национални медии. В момента времето по БТВ от 17.00 до 18.30 и от 20.00 до 22.00 е запълнено от турски сериали. Не смятам, че това е допустимоShaker написа:БТВ просто пуска това, което иска народа. Той иска турси сериали и те разбира се му предлагат такива.

Като всяко ТВ се интересуват само от парите...ако мэжеха и гладиаторски боеве щяха да пуснат, само да се вдига рейтинга и хечалбите от рекламите...Аз се учудвам на нашите сънародници, че си тъпчат главите с такива простотии...Явно интелектоалното равнище на масите опира до чалга, сръбска музика и турско-латино-американо бози...Най-страшното е, че се възприема и от младите - всичките тия реалити програми - състезания, събуждащи най-първичното в човека...
-
- Спамер
- Регистриран: нед юли 27, 2008 22:35
Даа, прави ми разбира се и единствено сядам с тате да гледаме формулата. За всичко останало има интернет, кино и книжки.

"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
- videania
- Доктор
- Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45
Не само БТВ , но и Нова и много други кабелни програми предават и повтарят тези турски сериали . Само по себе си , един турски сериал не е лошо нещо - любопитно е , битът им се доближава по много точки до нашия , виждаме позабравени ритуали и изрази употребявани и у нас в близкото минало , но би било добре за асортимент и разнообразие. Когато тези сериали станат основа и еднообразие на една телевизионна програма на националната ни телевизия ,това вече е опасно . А народът иска интересни и развлекателни филми , разнообразни и от цял свят!
Мила госпожице/жа, не разбирате ли, че това е пропаганда, вода във воденицата на ДПС. ,,Видите ли какъв рай е в Турция, какви мили хора има..." Защо не попитате кюрдите и бедните за рая?!? Защо след латина-бозите, трябва да тъпчем главите на хората с измислени и наивни сюжети, та да забравят за родното ни нещастие. Народът ни се нуждае от култура, истинска култура, а не от лигавии. Не бих искал моя внук да мисли, че специалист е човек завинтващ винтче № 9. Made in USA!!!videania написа:Не само БТВ , но и Нова и много други кабелни програми предават и повтарят тези турски сериали . Само по себе си , един турски сериал не е лошо нещо - любопитно е , битът им се доближава по много точки до нашия , виждаме позабравени ритуали и изрази употребявани и у нас в близкото минало , но би било добре за асортимент и разнообразие. Когато тези сериали станат основа и еднообразие на една телевизионна програма на националната ни телевизия ,това вече е опасно . А народът иска интересни и развлекателни филми , разнообразни и от цял свят!
- Chefo0
- Пристрастéн
- Регистриран: пон май 10, 2010 09:53
- Контакти:
Не знам по телевизия гледам само Щурите съседи по БТВ, и спортни събития за друго телевизия не ми трябва 

- bad_rado
- Регистриран
- Регистриран: пет юли 10, 2009 11:15
- Контакти:
Да забелязах го! Само турски сериали и т.н писна ми :D
Тренирай тялото и разумът ще го последва.. 

И на мен не ми понасят и то не само турските .Прекалиха вече.Няма нищо смислено за гледане.Не ги разбирам любителите на сериали,как могат в продължение на години да гледат тези бози 

Умей да живееш, дори когато животът ти стане непоносим!

Не съм съвсем съгласен...в AXN и скай фи има страхотни фантастични сериали. За любителите на фантастиката това е глътка свеж въздух...Ваня написа:И на мен не ми понасят и то не само турските .Прекалиха вече.Няма нищо смислено за гледане.Не ги разбирам любителите на сериали,как могат в продължение на години да гледат тези бози
То си е до предпочитания.Аз по принцип обичам да гледам филм а не сериал.Просто нямам нерви за безконечни серии.
Умей да живееш, дори когато животът ти стане непоносим!

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Николай Денков: Кабинет се прави лесно, трудно той прави добро
от Mozo » ср юли 17, 2024 12:21 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 60 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo