killer_girl написа:Цялото Средновековие и Възраждане (без Левси и Каравеелов) са ми силни, остава Новата история. Ама другите имам да ги преговарям, а възрожденските теми не съм ги писала. Сега пак изчезвам да пиша! Успех и на теб!
killer_girl написа:Цялото Средновековие и Възраждане (без Левси и Каравеелов) са ми силни, остава Новата история. Ама другите имам да ги преговарям, а възрожденските теми не съм ги писала. Сега пак изчезвам да пиша! Успех и на теб!
Аз с Левски и Каравелов влязох.
Не харесвам конструкцията на темата. ВМРО е по-яка, да речем.
В момента правя малко почивка пред компа и се наслаждавам на танца на едни япончета.
Спорът е способ да затвърдите у противниците си техните заблуждения.
Гледам мача,за да разбера дали правилно съм определила прогнозата.Ето ,че холандците вкараха втори гол и ще имам шанс да получа 3 жълтици.Че последните срещи бях допуснала грешки в прогнозите.А и музика слушам и пиша в Камината.Дано и другия мач да съм определила точно резултата.Така си пробвам уменията да правя прогнози и може да се опитам да играя Еврофутбол и да изкарам някой лев.
Вярвай,че след нещастието,винаги идва и щастие,защото е доказано.че съдбата е 70% определена,а останалите 30% ти можеш да определиш посоката на развитие.
Ближа си раните Завърших учебната година с 5 петици и 14 шестици. Общ успех 5.74. С тази аритметична прогресия ми се струва, че 12-ти клас ще завърша с 5.68, но силно вярвам, че занапред в живота ми няма да има такива катаклизми, като през изминалите 2 години и прогресията няма да е отрицателно число.
Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително! "Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Втори предизборен дебат от началото на кампания се проведе в студиото на bTV във връзка с предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Този път...
Моментът на експлозията на 11 ноември на Кураховския язовир в Донецк, на територията на сепаратистката Донецка народна република, е заснет на видео....
Генералният щаб на Русия и руското военно министерство в момента избират цели за поразяване с Орешник на територията на Украйна. Това каза диктаторът...