Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Мондиал 2010-Прогнози и обсъждания преди мачовете
Re: Мондиал 2010-Прогнози и обсъждания преди мачовете
Аржентина шампион на Мондиал 2010.Това е моята единствена и окончателна прогноза.
Прочетено: 3959 пъти
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Първият мач, навсякъде го дават твърда двойка, ама аз ще рискувам.Kris написа:Словакия - Парагвай Х
Италия - Нова Зеландия 1
Бразилия - Кот д`Ивоар 1

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
И аз рискувах и се наиграх 

България е прекрасна страна...жалко, че е населена.
-
- Глобална котка-идиотка

-
- Глобална котка-идиотка
За днешните мачове, не приемам никакви изненадки, двойки и хиксчета!
Португалия - Северна Корея 1
Чили - Швейцария 1
Испания - Хондурас 1

Чили - Швейцария 1
Испания - Хондурас 1
Португалия - Северна Корея 1Kotkata68 написа:За днешните мачове, не приемам никакви изненадки, двойки и хиксчета!![]()
![]()
Чили - Швейцария 1
Испания - Хондурас 1
Чили - Швейцария Х
Испания - Хондурас 1
И втория мач ли да е твърдо 1??? Бие ми на Х2

-
- Глобална котка-идиотка
Там даже го давам, над 4-ри гола.

А, нали за Чили - Швейцария говорим? Писано, да не си прекалила с коктейлите? Ама рано е, още е обядKotkata68 написа:Там даже го давам, над 4-ри гола.![]()
![]()

Хмм, обикновено не пишеш случайни прогнози, я да се замисля какво имаш предвид?

-
- Глобална котка-идиотка
Тц, на кафенце съм само.
Не казвам, че всички голове ще са за Чили, просто те ще бият и си мисля, че ще има много голове в мача. 
п.п. Объркала съм боба.
Многото голове били за първия мач, но важно е, че хващам чилитата.

п.п. Объркала съм боба.

Да бе да, 60 мин. с човек повече, а и при почти идентично положение съдията даде само жълт картон на чилиеца, а и ожножгжожг.....
, е трябваше да се отдумам.
Надявам се разбра, че се шегувам, все пак поздравления за боба - три от три
Та вземай шарения боб и да продължаваме, но както е в заглавието на темата - с обсъждания т.е. с някакви аргументи, пък били и от сорта - щото тези са с по-шарени гащета и по ма кефят...
17:00 Мексико - Уругвай Х - едва ли ще си правят тънки сметки, важно е да прескочат, въпреки че меХиканците ще са губещи от хикса, а мисля, че са по-добрите...
17:00 Франция - ЮАР 2 - духльовците, откакто си купиха един Мундиал са пълно зеро /няма нищо общо с колегата от форума
/, въпреки че имат футболисти чиято игра харесвам, Блан имал предварително споразумение, може и да оправи нещата....но е друга тема.
21:30 Гърция - Аржентина Х - на аржентинците им стига, но ако решат да се забавляват...комшийското недоразумение ще отече...
21:30 Нигерия - Южна Корея 2 - тая Нигерия не е онази Нигерия, на Корейците им трябват 3 те точки и ще ги вземат.
П.С. До 17,00 часа може и да размисля, кво пък..

Надявам се разбра, че се шегувам, все пак поздравления за боба - три от три

Та вземай шарения боб и да продължаваме, но както е в заглавието на темата - с обсъждания т.е. с някакви аргументи, пък били и от сорта - щото тези са с по-шарени гащета и по ма кефят...

17:00 Мексико - Уругвай Х - едва ли ще си правят тънки сметки, важно е да прескочат, въпреки че меХиканците ще са губещи от хикса, а мисля, че са по-добрите...

17:00 Франция - ЮАР 2 - духльовците, откакто си купиха един Мундиал са пълно зеро /няма нищо общо с колегата от форума

21:30 Гърция - Аржентина Х - на аржентинците им стига, но ако решат да се забавляват...комшийското недоразумение ще отече...

21:30 Нигерия - Южна Корея 2 - тая Нигерия не е онази Нигерия, на Корейците им трябват 3 те точки и ще ги вземат.
П.С. До 17,00 часа може и да размисля, кво пък..

Гърция - Аржентина няма да е Х.Слагам си акаунта.
Викаш, че Гърция ще бие ли?Ivan0v написа:Гърция - Аржентина няма да е Х.Слагам си акаунта.

-
- Глобална котка-идиотка
Крис, каквото и да си говорим и да знаем, на това световно логиката не върви. Прекалено много изненади и нелогични резултати.
Мексико - Уругвай 2 Тук на друго място бих го играла двоен шанс Х2. Но тъй като съм Тома неверни и винаги мисля, че има уговорки, смятам че франсетата са се разбрали с уругвайците да се напънат и да бият.
Франция - ЮАР 1 Последен шанс за Франция. При тяхна победа и победа на Уругвай, минават и задържат с багажа още малко.
Нигерия - Южна Корея Х Тук нищо не знам и ще продължавам да мисля.
Клоня и към 2-ката
Гърция - Аржентина 2 Със сигурност Аржентина е по силния отбор и въпреки, че са се класирали, мисля че ще играят за победа и няма да се размотават и разхождат.

Мексико - Уругвай 2 Тук на друго място бих го играла двоен шанс Х2. Но тъй като съм Тома неверни и винаги мисля, че има уговорки, смятам че франсетата са се разбрали с уругвайците да се напънат и да бият.
Франция - ЮАР 1 Последен шанс за Франция. При тяхна победа и победа на Уругвай, минават и задържат с багажа още малко.

Нигерия - Южна Корея Х Тук нищо не знам и ще продължавам да мисля.

Гърция - Аржентина 2 Със сигурност Аржентина е по силния отбор и въпреки, че са се класирали, мисля че ще играят за победа и няма да се размотават и разхождат.
-
- Глобална котка-идиотка
Офтопик:
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тоталитаризъм в САЩ, хора се влюбват в ИИ: Кои прогнози на фантастите за 2025 г. изглежда се сбъдват?
от Mozo » вт фев 04, 2025 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 26 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 04, 2025 12:14
-
-
-
Не само Крим: Руски прогнози за плана за нова украинска контраофанзива (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » вт авг 27, 2024 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 62 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 27, 2024 12:47
-
-
-
Скандални прогнози на Saxo Bank за 2025: Тръмп срива долара, ОПЕК се разпада
от Mozo » ср дек 04, 2024 12:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 35 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср дек 04, 2024 12:07
-
-
-
Отиват ли си "динозаврите" на прехода - трима социолози с прогнози за "чудовищата" след агонията
от Mozo » ср сеп 11, 2024 12:43 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср сеп 11, 2024 12:43
-