Простатата ми ме боли
В гъза ми пръдня гърми
Вана с ягоди насред поляна-
ай че работата е супер е*ана
Режи си гърлото в ритам с гюбека
Пъхат ми пишка в на гъза ми геврека
Диярия топла стената облива
И на Админа главата плешива облива
И модове отдолу събират с устата-
Ша ва праскам в стената.
Прозата ми смисъл е на носител дълбока
ах колкоз проста е мисловната ми насока
ТЪп ме мама роди и на главата изпусна
Пикоч бълва устата ми гнусна
Рими жестоки ся ша ви вадя
И рими на сякъде ше има.
Е тва нямаше.Пак няма.
Го еба.Ребба(щото има рима)
И подобни ...
Прочетено: 335 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Прозата ми
Прозата ми
Death to posers ! Death to all my enemies !
Re: Прозата ми
Е аре ви кирки недфмлъфени
Вий ни мойти измисли нещо толкоз възвишено
Шот не сте Великия Змей
И не ва е облажил Благия Меч на батковиииииии..
Анусъъъъъъъъъъъъъъъъъ....
Пърцах го с кирка-а-а-а-а--аа...
Вий ни мойти измисли нещо толкоз възвишено
Шот не сте Великия Змей
И не ва е облажил Благия Меч на батковиииииии..
Анусъъъъъъъъъъъъъъъъъ....
Пърцах го с кирка-а-а-а-а--аа...
Гъза ми е вакантна стая
По тавана се мъча да пикая
Мозък от лампиона капе
Не ме критиува ра лапе
Лапай мя мя мя
лалала
Тиририрам ри-ри-рам
Аз съм само цвят лайнян
Ти-ри-рирам ри-ри-рам ри-ри-рам
Поети дрисльовци проклети
Защо не миете клозети
Ала заклети музиканти задоволяват трафиканти
Компот от карантия сърбам всеки ден
Етажерката с компота винаги до мен
ЛАда нива...
По тавана се мъча да пикая
Мозък от лампиона капе
Не ме критиува ра лапе
Лапай мя мя мя
лалала
Тиририрам ри-ри-рам
Аз съм само цвят лайнян
Ти-ри-рирам ри-ри-рам ри-ри-рам
Поети дрисльовци проклети
Защо не миете клозети
Ала заклети музиканти задоволяват трафиканти
Компот от карантия сърбам всеки ден
Етажерката с компота винаги до мен
ЛАда нива...
-
- Ветеран
- Регистриран: пон юли 16, 2007 23:27
- Контакти:
ъм, това не е проза...
инак - радвам се да чета произведения поне толкова велики, колкото на Трендафил Акациев...

инак - радвам се да чета произведения поне толкова велики, колкото на Трендафил Акациев...

zмеу написа:Идиоти сте,Аз имам 99,99% ентелегентна аудитория
И ше бъда бостанжия и ако не ме изберат за такъв ше е само заради оня 0,01 % Дето сте вии-идиоти,галфони и подобна СПАМ.
sentinel написа: Хахахах, за да те изберат за бостанджия трябва да знаеш какво е диня и как се полива - отпадаш дребен

:thefinger:

И ше бъда бостанжия и ако не ме изберат за такъв ше е само заради оня 0,01 % Дето сте вии-идиоти,галфони и подобна СПАМ.
sentinel написа: Хахахах, за да те изберат за бостанджия трябва да знаеш какво е диня и как се полива - отпадаш дребен

- liyah01
- Почетен член
- Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Браво!?!
айде гит борда че да съм единствения тука :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger:zmey написа:zмеу написа:Идиоти сте,Аз имам 99,99% ентелегентна аудитория
> Знаем че си Сентинела !
> Просто си пролича от далече... Като си говориш сама, а и толкова грешно пишеш. Това явно е пределът на остроумието ти... Всичко, което си написала е измислица. А и не си достатъчно развита за да измислиш нещо истинско. Само Аз Истинският Велик Змей имам свръх интелигентен талант, който вие никога няма да можете да постигнете дори и на сън.
> Вие сте просто с необратимо вродено слабоумие което е неизличима психическа болест... Но явно колкото и да ви го повтарям за съжаление вие никога няма да можете да го осъзнаете. За това сте твърде тъпи да загреете. А както и казах, някои от вас загряват бавно а други изобщо не загряват.
> Значи това била другата причина да си толкова тъпа, защото имаш цици... Ех, добре де... Нас какво ни интересува ?? Не виждаме причина да продължаваме да се занимаваме с баналните ви проблеми...
> Така или иначе, уловката беше да ви засегнем, а сега вече след като го постигнахме, нямаме работа тук...
> П.С. Можеш да приемеш това ЛС като молба за БАН, валиден до 2089г, 2314г или 3165г... Нас не ни интересува нищо от тук.
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Знаем че си Сентинела !
> Просто си пролича от далече... Като си говориш сама, а и толкова грешно пишеш. Това явно е пределът на остроумието ти... Всичко, което си написала е измислица. А и не си достатъчно развита за да измислиш нещо истинско. Само Аз Истинският Велик Змей имам свръх интелигентен талант, който вие никога няма да можете да постигнете дори и на сън.
> Вие сте просто с необратимо вродено слабоумие което е неизличима психическа болест... Но явно колкото и да ви го повтарям за съжаление вие никога няма да можете да го осъзнаете. За това сте твърде тъпи да загреете. А както и казах, някои от вас загряват бавно а други изобщо не загряват.
> Значи това била другата причина да си толкова тъпа, защото имаш цици... Ех, добре де... Нас какво ни интересува ?? Не виждаме причина да продължаваме да се занимаваме с баналните ви проблеми...
> Така или иначе, уловката беше да ви засегнем, а сега вече след като го постигнахме, нямаме работа тук...
> П.С. Можеш да приемеш това ЛС като молба за БАН, валиден до 2089г, 2314г или 3165г... Нас не ни интересува нищо от тук.
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
> Изкуших се и реших да го цитирам пак...
sentinel написа:Хахахаха, браво , Лия
Змеец - цици имам, ама са мъжки - останалото също ми е мъжко, така че пак си в грешка - този път дори за пола :мргреен:
Имаш напредък - заден :мргреен:
За бан - грънци - кой ще ме разсмива сутрин ако те банна :евил4: :евил4:
За обиждането - нямаш идея с какво - иначе досега да съм те почнал 1 000 пъти и да съм те довършил
Просто не се занимавам с гущероподобни измислици - прекалено детско е за мен
Не се залъгвай - просто не си струваш усилието да ти обърне внимание човек и да те напсува сочно