.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
mozo написа:Хаха, Maximum Fuking Violence.
sko4 написа:Змейчо, всичко това не може да е твое творение.В тази тема и в другите теми,където имаш постове.Казвали са ми за сайт с подобно съдържание.Сигурен съм.
Пардон,всъ6тност на 7zmey написа::твистед: > Е добре де, нали имаш някакви доказателства ?sko4 написа:Змейчо, всичко това не може да е твое творение.В тази тема и в другите теми,където имаш постове.Казвали са ми за сайт с подобно съдържание.Сигурен съм.
:евил: > Нека да позная - Не, това е защото си идиот с неизлечими умстевни увреждания, и имаш проблеми със зрението !
:твистед: > В този случай, от сега нататък ще си останеш глас в пустиня. Прекалено малко време имаме за да си го губим с някакъв умствено изостанал и недоразвит три годишен мравояд, страдащ от необратимо мозъчно овреждане (идиотизъм).
:твистед: > Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях.
:евил: > Хях Хях Хях Хях Хях Хях.