П.П. Нямаме кино все още в Русе..

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Mozo написа:Ми, зависи от момичето. При всяко е различно, знам ли...
Само не разбрах, ти ли си критерия за смислено, добро и полезно? Твоят пост беше изключително полезен за темата!Saw написа:
Понякога постовете ти нямат смисъл . . . хората са казали, ако не може шда кажеш нещо добро, по-добре не казвай нищо !
Не, не съм на твое място, за което съм благодарна. Казах си мнението и то беше ако не си разбрал, че е смешно, точно ти да даваш оценка, нямам какво да добавя. Сигурна съм, че Мозо няма да те разочарова и специално за да ти угоди, ще ти отговори подобаващо, смислено и с добро, както сам пожела.Saw написа:Е да, но не си на мое място.
А случайно да ти идва наум, че това е самата истина казана по индиректен начин? Не се срамувай, ако не разбираш, ще ти обяснимSaw написа:Mozo написа:Ми, зависи от момичето. При всяко е различно, знам ли...
Понякога постовете ти нямат смисъл . . . хората са казали, ако не може шда кажеш нещо добро, по-добре не казвай нищо !