Kpuc написа:Оо котката си е супер. Добре, че не си сгрешила с куче
ааааа кучета съм имала цял живот

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Kpuc написа:Оо котката си е супер. Добре, че не си сгрешила с куче
Kpuc написа:Иии...
Грижата за тях не е ли по-трудна?
ЛелеNUCLEAR QUEEN написа:Първото нещо,което съм пожелала като съм била малка е било ....кон,но заради него няма да фермерствам в социалната боза
Kpuc написа:Leo21 написа:Да падне тавана на лятното кино![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Офтопик:
Наистина, добре че не саKpuc написа:Добре, че не са ти обяснявали стратегии как се играе, кое е по-изгодно да се сади, за колко време става реколтата и колко точки ти носиViktorina написа:ахаха имало още нормални хора дето не играят ФЕРМАТА! Направо ще се побъркам - излизам на кафе с приятели и всички около мене почват да обсъждат на кой колко огради му трябват и кога ще оре. накрая половината се прибират бързо-бързо, понеже спешно трябва да си оберат ягодите и да доятда не говорим, че като отида у 1на приятелка на гости с влизането от вратата редовно чувам мучене
![]()
Наистина е тъпо, всеки ден като вляза вътре и покани за какви ли не фермерски игрички. На всеки бях казала да не ми праща такива тъпи покани, ама сещаш се... никой не ме послушаMalamiR написа:Аз в профила си във фейсбук съм си сложил само две апликации (игри) - MafiaWars и Car Madness 2. Иначе страшно много приятели ми пращат покани за тея глупави ферми и ме дразнят! Какво му е толкова интересното на това да си виртуален селянин?!
Този твой лаф стана като на бабата от Щурите съседи- "Vaya se, señor Cuesta, vaya se", тоест "Заминавайте си, господин Куеста, заминавайте си /или махайте се, не знам как го превеждат нашите/"!Mozo написа:Ай стиа с тоя фейс уе![]()
![]()