Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Добрият брак
- drumata
- Черногледец Храбър
- Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
- Контакти:
Re: Добрият брак
Ами моя герой си е същия този с отгледаните деца и най-добрия приятел в къщи. Само, че както знаеш природата вакуум не търпи и на мястото на изстиналите страсти прониква нещо ново, вълнуващо и то по един съвсем логичен начин....
Прочетено: 2742 пъти
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
drumata написа:Ами моя герой си е същия този с отгледаните деца и най-добрия приятел в къщи. Само, че както знаеш природата вакуум не търпи и на мястото на изстиналите страсти прониква нещо ново, вълнуващо и то по един съвсем логичен начин....

" Заговори, че да те видя." - Сократ
- drumata
- Черногледец Храбър
- Контакти:
И на съпругата му си и харесва сигурността на дома и установения вече ритъм в живота им. Но и тя е запълнила вакуума, който се е образувал помежду им с нещо. Може да не е точно треньора по тенис, ама ще да е нещо близко... икебана или фън-шуй, нещо такова...
Взаимно доверие, и лично пространство
Ми_ми написа:Друмка, твоето е пролетта на връзката, а на Ваня е есента иии зимата. Няма разнобой просто пишете за различни периоди - от твоя период се стига до периода на Ваня
Не търсете под вола теле
![]()

Умей да живееш, дори когато животът ти стане непоносим!

- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
Друмичкааа, какво по-хубаво от това щом и двамата са доволни - той с онзи несрещнат поглед до сега, тя с икебаната в ръка.......винаги има приливи и отливи, нормално е. После обръщаш глава, изтрезняваш и се връщаш пак там при онзи с когото ти е хубаво, удобно, топло и навикът те кара да се усмихвашdrumata написа:И на съпругата му си и харесва сигурността на дома и установения вече ритъм в живота им. Но и тя е запълнила вакуума, който се е образувал помежду им с нещо. Може да не е точно треньора по тенис, ама ще да е нещо близко... икебана или фън-шуй, нещо такова...

- drumata
- Черногледец Храбър
- Контакти:
Зная, де. Но и треньора по скуош не е за пренебрегване, нали 

- gery81
- Пепеляшка
- Регистриран: вт мар 03, 2009 14:09

Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.
http://vbox7.com/play:c5ae4252
недей се предава човече.
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
drumata написа:Зная, де. Но и треньора по скуош не е за пренебрегване, нали

- Stoiedno
- Пристрастéн
- Регистриран: чет окт 02, 2008 17:44
- Контакти:
Трябва да си призная нещо....възпримаш добрите неща, като даденост......и някак си забравяш, че си ги извоювал. Та и с брака е така. Забелязваме, че е бил добър, едва, когато нещо започне да му куца....И после, има ли щастлив брак или не....хм....
Споменавал съм го, но пак ще кажа - бях женен два пъти и двата пъти завършиха с "неуспех". Обаче мога да кажа на всички, които не са се женили, че изживях 20-тина от най-щуравите и хубави години от живота си. Ако ще правим нещо - правим го за да сме по-щастливи и пълноценни....Ако ще търсим някаква утопия,..... ами заповядайте, търсете, ама аз малко се поуморих....Познавам хора със щастлив и хармоничен брак. Познавам хора на които сякаш не им върви (опс... май и аз попадам в тая категория)..... Единственият извод е, че просто няма логика......което, всъщност, е прекрасно. (иначе, щяхме да се женим "логично")
Мисля, че на даден етап от живота си, човек е склонен да приеме определени отговорностти. .... И когато се появи "дисбаланс" между отговорностите, които може да поеме и между бруталната реалност - бракът страда.Хайде да не си измисляме причини, да оправдаваме страховете си, с нежеланието да се "бракуваме".... Търсим "идеала", искаме "съвършенство"....Дрън, дрън..... просто не сме в състояние, да поемем отговорност.......Смешно.....Тъжно.....
[vbox7]15292c00[/vbox7]
Споменавал съм го, но пак ще кажа - бях женен два пъти и двата пъти завършиха с "неуспех". Обаче мога да кажа на всички, които не са се женили, че изживях 20-тина от най-щуравите и хубави години от живота си. Ако ще правим нещо - правим го за да сме по-щастливи и пълноценни....Ако ще търсим някаква утопия,..... ами заповядайте, търсете, ама аз малко се поуморих....Познавам хора със щастлив и хармоничен брак. Познавам хора на които сякаш не им върви (опс... май и аз попадам в тая категория)..... Единственият извод е, че просто няма логика......което, всъщност, е прекрасно. (иначе, щяхме да се женим "логично")
Мисля, че на даден етап от живота си, човек е склонен да приеме определени отговорностти. .... И когато се появи "дисбаланс" между отговорностите, които може да поеме и между бруталната реалност - бракът страда.Хайде да не си измисляме причини, да оправдаваме страховете си, с нежеланието да се "бракуваме".... Търсим "идеала", искаме "съвършенство"....Дрън, дрън..... просто не сме в състояние, да поемем отговорност.......Смешно.....Тъжно.....
[vbox7]15292c00[/vbox7]
42
-
- Transformer
- Регистриран: ср юли 04, 2007 15:32
Stoiedno написа:......
Дано се вслушат в думите ти,защото са ужасно верни.

Отстрани локуми лесно се дъвчат.
Излъчвам радиация......ама от сърце!
Добре,добре взимам си думите обратно.Да ти го отчукам!
Искам райграса ми да е ЕМО-сам да се реже!
Добре,добре взимам си думите обратно.Да ти го отчукам!
Искам райграса ми да е ЕМО-сам да се реже!
Толкова изприказвахме, а никой не даде рецепта - значи просто няма такава.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- gery81
- Пепеляшка
- Регистриран: вт мар 03, 2009 14:09

Когато изглежда ,че няма надежда,
недей се предава човече.
недей се предава човече.
Както и две еднакви двойки 

Плъхолюбител

- cvete_78
- Цветна усмивка
- Регистриран: чет авг 21, 2008 18:52
Ами тогава да мине на нещо по-градивно защото тук явно се поизчерпахме.
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/

Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 126 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
нед юни 30, 2024 18:05
-