gery81 написа:и аз така ,даже не знаех,че това е станало такава голяма мания
не мания,Гери,болест

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
gery81 написа:и аз така ,даже не знаех,че това е станало такава голяма мания
ааа пъзелчета и аз редя,но те са друга бираgery81 написа:за щастие още не се е намерило нещо ,което да ме зомбира толкова и дано не се намира
Но според мен цялата тая глупост с фермите води до силно затъпяване -то и аз губя часове в римски пъзели и подобни,но те поне са логически и като си натоварвам с тях мозъка си почивам от зловредни мисли.
Добре, че не са ти обяснявали стратегии как се играе, кое е по-изгодно да се сади, за колко време става реколтата и колко точки ти носиViktorina написа:ахаха имало още нормални хора дето не играят ФЕРМАТА! Направо ще се побъркам - излизам на кафе с приятели и всички около мене почват да обсъждат на кой колко огради му трябват и кога ще оре. накрая половината се прибират бързо-бързо, понеже спешно трябва да си оберат ягодите и да доятда не говорим, че като отида у 1на приятелка на гости с влизането от вратата редовно чувам мучене
![]()