Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Градове,държави...
-
- Доктор
- Регистриран: нед авг 19, 2007 10:29
- Контакти:
нант
туко що разбрах че не юсб-та ми са скапани а телефона съм си прецакал, сега мисля да му върна фабричните настройки, но преди това ще трябва да си запиша телефоните някаде че ако ги изгубя ще си оскубя брадата
ако не се оправи ще си купя нов, какво да се прави [-o<
туко що разбрах че не юсб-та ми са скапани а телефона съм си прецакал, сега мисля да му върна фабричните настройки, но преди това ще трябва да си запиша телефоните някаде че ако ги изгубя ще си оскубя брадата

One love! One life! When it's one need! In the night! One love!
-
- Доктор
- Регистриран: нед авг 19, 2007 10:29
- Контакти:
сандански
ами нямам идея, нещо съм му прецакал мислех че е от компа ми но пробвах да си сваля снимките на 4 компа единия е личния ми другия служебния, на колежката и на шефката, и на всякаде ми дава едно и също съобщение значи телефона е прецакан
аз се бех уплашил че пак съм прецакал комп-а. ще му върна довечера фабричките настройки след като си прехвърля телефончетата някаде и ценните снимки, ако не се оправи в мтел на поправка, ако и там не се оправи скандал как може да продават дефектни телефони и си взимам К850i 
ами нямам идея, нещо съм му прецакал мислех че е от компа ми но пробвах да си сваля снимките на 4 компа единия е личния ми другия служебния, на колежката и на шефката, и на всякаде ми дава едно и също съобщение значи телефона е прецакан

One love! One life! When it's one need! In the night! One love!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Българските градове, в които заплатите растат най-бързо
от Mozo » пон фев 24, 2025 14:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 43 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон фев 24, 2025 14:46
-
-
-
Гръмотевични облаци в тези градове. Времето утре - 30 май 2025 г.
от Mozo » чет май 29, 2025 13:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 23 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 29, 2025 13:42
-
-
-
Засилено полицейско присъствие в големите градове и по магистралтие през почивните дни
от Mozo » чет сеп 05, 2024 13:03 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 155 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 09, 2024 11:26
-
-
-
Заради скъпите кредити: Новите жилищни проекти в големите градове в Русия паднаха драстично
от Mozo » чет апр 17, 2025 12:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 31 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 17, 2025 12:27
-
-
-
Кои държави ударно поръчват изтребители F-35 от САЩ (Графика)
от Mozo » пон апр 21, 2025 13:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 56 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон апр 21, 2025 13:06
-