Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

За авторското право

Въпроси, проблеми и предложения за форума.
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

За авторското право

Мнение от Kotkata68 »

Поради зачестилите сигнали, относно нарушаване на авторското право и нецитирането на източниците които публикуваме/те, ще помоля потребителите при копи/пейст да го правят.
По принцип, според правилата на сайта, екипа не носи отговорност, за това което вие публикувате. Но, за ваше добро и наше спокойствие и да няма после писане и обяснение пред комисията, се надяваме да последвате съвета.

За прегледност и във връзка с точка 4 от правилата на форума, би следвало източника да се цитира в края на текста така:
Пример
източник: kaminata.net
а не
източник: http://www.kaminata.net

От екипа на камината
Прочетено: 3746 пъти

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
Контакти:

Re: За авторското право

Мнение от drumata »

МММ, пак някаква глупост ще ви сервирам, ама на- да не загубя тренинг в питането. Като прочетох тази тема и си отворих мненията да проверя дали навсякъде съм цитирала източника.. та в една такава тема ... видях, че нямам бутон промени. Очила ли ми трябват или пак не съм чела внимателно как се прави?
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Потребителски аватар
nikitta
Академик
Академик
Регистриран: чет мар 19, 2009 22:58

Мнение от nikitta »

drumata написа:МММ, пак някаква глупост ще ви сервирам, ама на- да не загубя тренинг в питането. Като прочетох тази тема и си отворих мненията да проверя дали навсякъде съм цитирала източника.. та в една такава тема ... видях, че нямам бутон промени. Очила ли ми трябват или пак не съм чела внимателно как се прави?
Мисля,че можеш да променяш мненията си до 24 часа след пускането на темата или на мнението си:)
Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.
Изображение

Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Контакти:

Мнение от drumata »

Ахам.. И сега какво да правя с тези, дето не мога да ги оправя?
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Не, не ти трябват очила, защото по всяка вероятност нямаш такъв бутон. PDT_Love_18 Доколкото знам, всеки може да си промени поста в рамките на 24 часа и след това вече не може. Това е направено с цел да не може да се изтриват теми и мнения, образно казано при играта на "Не се сърди човече". :mrgreen:
В интерес на истината, аз лобирах за срок от 30 минути или поне два часа, но лилавите взеха решение срокът да е 24часа. :)
Ако искаш ми изпрати на лс темата и източника и ще го поместя. PDT_Love_18

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
nikitta
Академик
Академик

Мнение от nikitta »

drumata написа:Ахам.. И сега какво да правя с тези, дето не мога да ги оправя?
И аз имам много такива,не мога да занимавам Мозо за всяка от тях,трябва да се постараем повече да не се случва :thumbright: PDT_Love_18
Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.
Изображение

Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

nikitta написа: И аз имам много такива,не мога да занимавам Мозо за всяка от тях,трябва да се постараем повече да не се случва :thumbright: PDT_Love_18
:toothy10: :toothy10: :toothy10: Сладуранка PDT_Love_18 Ще ти издам една тайна. Именно за да не се занимава с всичко, Мозо си е назначил петима модератори, които да вършат някоя и друга работа вместо него. :mrgreen: :гуш: :гуш: :гуш:

Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Контакти:

Мнение от drumata »

Добре. Ще прегледам назад и дали има повече такива, за да не те занимавам много пъти и ще ти пратя каквото намеря. Аз по принцип съм небрежна и може да са доста...
Изображение
Изображение

Mira13

Мнение от Mira13 »

Kotkata68 написа:
nikitta написа: И аз имам много такива,не мога да занимавам Мозо за всяка от тях,трябва да се постараем повече да не се случва :thumbright: PDT_Love_18
:toothy10: :toothy10: :toothy10: Сладуранка PDT_Love_18 Ще ти издам една тайна. Именно за да не се занимава с всичко, Мозо си е назначил петима модератори, които да вършат някоя и друга работа вместо него. :mrgreen: :гуш: :гуш: :гуш:
Хитрец :evil4: :mrgreen:
Потребителски аватар
nikitta
Академик
Академик

Мнение от nikitta »

Kotkata68 написа:
Ми,ако трябва да се оправят ви почвам наред,много са :oops:
Изображение

Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Не се притеснявайте, наистина нямаме никаква работа и то именно защото за всичко сами си се грижите. PDT_Love_18 По принцип, наистина имаме сигнали но предимно от специализирани сайтове, някои дори бяха сигнализирали комисията, но при незабавна реакция от наша страна, няма проблем. Така че, който иска и има желание, може да ни дава каквото иска и ще оправим всичко. :)
golden-fox написа: Хитрец :evil4: :mrgreen:
Нали, скрита лимонка си е той :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Потребителски аватар
Kris
Ветеран
Ветеран
Регистриран: пон авг 10, 2009 12:13

Мнение от Kris »

Хмм, кофти тръпка! В спортния раздел вчера пльокнах един материал, барабар с коментарите от тамошния форум /има разни бисери :lol: /, но за съжаление - изобщо не си спомням от къде го "копнах" , за да добавя източника :roll: . Хвърлете му едно око и ако мислите, че може да ви създаде проблеми - делкайте или редактирате, важното е да запазим /предпазим/ този форум!

П.С.Така че, господа модератори, аа и модераторки, де! Действайте, свършете малко работа, а не само Мозо да се поти! :toothy10: :toothy10:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Ако някой писне, сам ще ни даде източника и темата... :angel4:

Потребителски аватар
cvete_78
Цветна усмивка
Цветна усмивка
Регистриран: чет авг 21, 2008 18:52

Мнение от cvete_78 »

Не знам Друмка колко е небрежна ,но аз лично съм изключително немарлива в това отношение.Искрено се изивнявам ако съм причинила някакви неудобства на лилавите и червените.
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net”