Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ех, тези темплейти
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Re: Какво стана със форума
Еми защото написаното мнение е важно, а не кой го е написал та да гледам първо аватара. Аз поне така мисля. 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
- Ветеран
- Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52
Много е дразнещо, като новия скайп, толкова време хората свикнаха с супер удобен и лесен дизайн, дето се казва юзър френдли, и изведнъж някаква нова версия пускат, дето я рекламират навсякъде и дето всеки я псува щото пет пари не струва. Което не е счупено - не го поправяй.
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Kotkata68 написа:Еми защото написаното мнение е важно, а не кой го е написал та да гледам първо аватара. Аз поне така мисля.
Глупости на търкалета. Я сега си извади личната карта, паспорта, дипломата и виж къде ти е снимката

Точно тъй...nekrogiant написа:Много е дразнещо, като новия скайп, толкова време хората свикнаха с супер удобен и лесен дизайн, дето се казва юзър френдли, и изведнъж някаква нова версия пускат, дето я рекламират навсякъде и дето всеки я псува щото пет пари не струва. Което не е счупено - не го поправяй.

-
- Глобална котка-идиотка
Мозо, изумяваш ме направо.
Как от темплея стигнахме до личната карта и дипломата?

-
- Спамер
- Регистриран: нед юли 27, 2008 22:35
Субсилвър си е просто phpBB2, за Георги е разбираемо, че не иска да го смени, защото му е ПЪРВИЯ стил, както и всичко останало, което му е първо. А на мен лично не ми прави впечатление, използвам на всякъде този, по подразбиране.

"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
ТемплеяKotkata68 написа:Мозо, изумяваш ме направо.Как от темплея стигнахме до личната карта и дипломата?
![]()

Просто с личната карта, дипломата и паспорта, ти дадох пример как е прието по нашите географски ширини и защо ме дразни когато е наопаки

На мен също ми е първи този темплейт, още от далечната 2004 в дататаangelche написа:Субсилвър си е просто phpBB2, за Георги е разбираемо, че не иска да го смени, защото му е ПЪРВИЯ стил, както и всичко останало, което му е първо. А на мен лично не ми прави впечатление, използвам на всякъде този, по подразбиране.

-
- Спамер
Съмнявам се, че някой от славянските народи е измислил този стил.Mozo написа:
Глупости на търкалета. Я сега си извади личната карта, паспорта, дипломата и виж къде ти е снимката. Живеем в славянска държава
.

"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
-
- Глобална котка-идиотка
И какво, медал ли да ти дадем закостеняла консерво?

Офтопик:
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Сякаш беше вчера и аз съм от 2004-та тамMozo написа:2004 в датата.

-
- Ветеран
- Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52
Всъщност първият ми стил наистина е PHPBB2 но се казва PCMania5
. Преди голямата подмяна на стилове имаше страхотни черни ПХПББ2-образни стилове които ползвах, но после ги премахнаха и избрах най-близкото до тях.
И не от носталгия, а просто от удобство.

All for one and one for all,
-
- Спамер
Ето за това казах, че сте консервативни.Mozo написа:
На мен също ми е първи този темплейт, още от далечната 2004 в датата.
[youtube][/youtube]

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Оф, толкова ли неясно се изказвамangelche написа:Съмнявам се, че някой от славянските народи е измислил този стил.

Нищо не ми давайте, дайте си ми субсилвърKotkata68 написа:И какво, медал ли да ти дадем закостеняла консерво?
Офтопик:

Офтопик:
Доста е зле работата, дам... Не знам кой им даде тази идея за това ipb, ама се осраха тотално. Уж всички сесии да са на едно, а сега някой като ми прати ЛС и иска да се логвам нановоZeroadhesion написа:Сякаш беше вчера и аз съм от 2004-та тамMozo написа:2004 в датата.
![]()
А сега ебаха мамата на хубавия сайт и на търсачката.

Ми, не мисля, че има нещо общо с консерватизъмangelche написа:Ето за това казах, че сте консервативни.Mozo написа:
На мен също ми е първи този темплейт, още от далечната 2004 в датата.
[youtube][/youtube]

-
- Спамер
Ооо, ти си ни ясен във всяко едно отношение, за тебе друго няма освен първото!nekrogiant написа:Всъщност първият ми стил наистина е PHPBB2 но се казва PCMania5. Преди голямата подмяна на стилове имаше страхотни черни ПХПББ2-образни стилове които ползвах, но после ги премахнаха и избрах най-близкото до тях.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Ако еврото е толкова лошо - припомнете си тези събития (ВИДЕО)
от Mozo » чет фев 27, 2025 13:25 » в Любопитни новини - 11 Отговори
- 151 Преглеждания
-
Последно мнение от Shaker
вт мар 04, 2025 07:33
-
-
-
Атанас Илков: Няма феномен търговията с вот за тези избори
от Mozo » вт окт 15, 2024 12:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 64 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт окт 15, 2024 12:42
-
-
- 0 Отговори
- 81 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
нед юни 02, 2024 10:56
-
- 3 Отговори
- 127 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
нед мар 09, 2025 21:47
-
-
83% от изпитите, решени с изкуствен интелект, са по-успешни от тези на истинските студенти
от Mozo » вт дек 03, 2024 13:22 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 62 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 03, 2024 13:22
-