Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз ти се сърдя, даже много, а пък ти си расист.Mozo написа:Не сме само ние. Сещам се и за Мими, а кой знае още колко го ползват.
Не, не сме цигани да се радваме на шаренотоangelche написа:Вие сте консервативни.![]()
![]()
.
nekrogiant написа:Мен другите ме дразнят с това че където и да кликнеш- хиперлинк, а понякога просто кликам за да хвана страницата. Иначе стилът е мн лек и приятен за окото, изчистен от излишния кич, кйто му предава тегавост като цяло.
Ти отхвърляш всичко, което не разбираш.nekrogiant написа:Мен другите ме дразнят с това че където и да кликнеш- хиперлинк, а понякога просто кликам за да хвана страницата. Иначе стилът е мн лек и приятен за окото, изчистен от излишния кич, кйто му предава тегавост като цяло.
Да бе, ти си безгрешен, добре, че всеки път аз греша, но като гледам това по никакъв начин не ти помага на теб.nekrogiant написа:Въпрос на вкус, не на разбиране-неразбиране![]()
А ти пък мн често бъркаш генерално, но не съм ти го правил на проблем
Що?Kotkata68 написа:А да кажеш че е арабско това, че аватара ти седи от дясно , е меко казано несериозно.