Аз преди малко изгледах "The Omen 2"(Поличбата).Вчера гледах 1.Едновременно ми харесва и не ми харесва.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
Dart написа:Аз гледах "То" по Стивън Кинг
Според мен филма не струва. :(dark_angel написа:Dart написа:Аз гледах "То" по Стивън КингИма филм.....започвам да го тегля
Каква е тази скоростdark_angel написа:Аз вече го свалих.Ще го гледам...да видя какво толкова го хвалят
Изгледай филма и ще кажа какво мисляdark_angel написа:По това време няма много хора и съм от бързите![]()
Така ме е яд, че дадох пари да ги гледам на кино...Mozo написа:Горкият Дарт, аз такива ги свалям за две минути.
То е доста стар филм и определено не ми хареса. Книгата обаче е много добра. Последно гледах Ледена Епоха и толкова плоско филмче не бях гледал отдавна. Е, изключвам Терминатор4![]()
![]()
.
Особено Терминатора - историята не мърда от втория филм... все идва един терминатор от бъдещето, тук от миналото, и трябва да се спаси някой от когото зависи бъдещето/миналотоMozo написа:Определено.