Аааааааааа,отвори се за мен.....ще го олижем.....kibo написа:Мони, ей тоя сладкиш ти бях приготвил, но защо не се отваря не знам

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ти поне си в първи клас, а аз направо в детската градина :плач:cvete_78 написа:Е наистина Роси,лошичка си аз от един месец се тормозя да не хапвам нищо сладко ,че като почна нямам спирка,ти сега изкусителка такава напрова ме върна в първо клас.
Нема да плачеш,сготвих ти нещичко набързоmoniku написа:Ми на кой да пиша.....Росииииии,аз ще ям всичко ко требе ,не излизай.....![]()
![]()
![]()
Ся и гладно сираче ме остави.... :плач: :плач: :плач:
rosi_vesko написа:Нема да плачеш,сготвих ти нещичко набързоmoniku написа:Ми на кой да пиша.....Росииииии,аз ще ям всичко ко требе ,не излизай.....![]()
![]()
![]()
Ся и гладно сираче ме остави.... :плач: :плач: :плач:!От 18.05.започвам диета.....и само ще се облизвам покрай вас
!
Защото има още малко сладкиш в къщи,утре като му видя сметката......и то си дойде 18.05.Лия написа:Защо от 18-ти май
Аз ти казвам,че няма да те оставя......moniku написа:rosi_vesko написа:Нема да плачеш,сготвих ти нещичко набързоmoniku написа:Ми на кой да пиша.....Росииииии,аз ще ям всичко ко требе ,не излизай.....![]()
![]()
![]()
Ся и гладно сираче ме остави.... :плач: :плач: :плач:!От 18.05.започвам диета.....и само ще се облизвам покрай вас
!
![]()
![]()
Гъбки за биркатааааааааа
![]()
![]()
rosi_vesko написа:Защото има още малко сладкиш в къщи,утре като му видя сметката......и то си дойде 18.05.Лия написа:Защо от 18-ти майОфтопик: