sko4 написа:ха ха , слезна ли на земята. Нека те е страх![]()

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
sko4 написа:ха ха , слезна ли на земята. Нека те е страх![]()
ХриситУ , а знаеш ли от къде вземам повечето информация???hrisito написа:sko4 написа:ХриситУ , ти май забравяш че аз ЗНАМ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ !!!hrisito написа:Скочи,ти от къде знаеш,че всики правим добър секс?sko4 написа:Следователно всички жени в камината са интелигентни![]()
Ехооо, та аз съм 007 !!!!!Как не се досетих
Биг Брадър пасти да яде пред тебе
Аз знаех че ще ти е от полза и за това я пуснахsko4 написа:ХриситУ , а знаеш ли от къде вземам повечето информация???hrisito написа:sko4 написа:ХриситУ , ти май забравяш че аз ЗНАМ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ !!!hrisito написа:Скочи,ти от къде знаеш,че всики правим добър секс?sko4 написа:Следователно всички жени в камината са интелигентни![]()
Ехооо, та аз съм 007 !!!!!Как не се досетих
Биг Брадър пасти да яде пред тебе
Ето от тука :
http://www.kaminata.net/topic-t31377.html
Ти пък как го каза, все едно си ги минал всичкитеsko4 написа:Следователно всички жени в камината са интелигентни![]()
Zeroadhesion написа:Ти пък как го каза, все едно си ги минал всичкитеsko4 написа:Следователно всички жени в камината са интелигентни![]()
![]()
![]()
moniku написа:Бе ученото си учено, и да го е..ш,знае как да се нагласи....![]()
![]()
Скочииииии....издаде ни сегаZeroadhesion написа:Ти пък как го каза, все едно си ги минал всичкитеsko4 написа:Следователно всички жени в камината са интелигентни![]()
![]()
![]()
А като трябва някоя да направи луканката заекваш ли?olskull написа:на мен и простите ми вършат работа,когато става дума само за секс...