Е още не сме мислили за кумаcvete_78 написа:А кумата къде е?

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Е още не сме мислили за кумаcvete_78 написа:А кумата къде е?
За сега не трябва кума, те са малки, младоженеца тепърва ще учи, пък и сватбата беше хипотетична, ако са големи и ако няма друга приятелка. Тъй, че кумата в случая е последната грижа.cvete_78 написа:А кумата къде е?
Мозо, не вярвай на приказките! Дата няма назначена, понеже и двамата учим, но някой ден ти ще си кумMozo написа:Бреййй, значи ме прецакаха и са си направили гаргара смен![]()
![]()
.
Тъй ли, значи аз пак съм в неведение, по този въпрос какво е решението?angelche написа:Мозо, не вярвай на приказките! Дата няма назначена, понеже и двамата учим, но някой ден ти ще си кумMozo написа:Бреййй, значи ме прецакаха и са си направили гаргара смен![]()
![]()
.
angelche написа:Ами и аз ако бях няколко години по- голяма и ако си нямаше приятелка, можеше да се замисля
Е, не всичко трябва да се знаеpasinet написа:Тъй ли, значи аз пак съм в неведение, по този въпрос какво е решението?angelche написа:Мозо, не вярвай на приказките! Дата няма назначена, понеже и двамата учим, но някой ден ти ще си кумMozo написа:Бреййй, значи ме прецакаха и са си направили гаргара смен![]()
![]()
.
![]()
angelche написа:Ами и аз ако бях няколко години по- голяма и ако си нямаше приятелка, можеше да се замисля