miss_peshtera написа:Малко ли се изписа за нея? Отслабване чрез глад. Анорексия.
Освен това заведения, барове, дискотеки. Хазарт. Пазаруване.
Мръсно безсмислено капиталистическо съществуване!Хареса ми края на Тютюн!Справедливостта възтържествува!За двутомника говоря де...
А теб трябва да те затворим в оловен контейнер да не влияеш зле на малките деца около теб.
Прочетено: 2325 пъти
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
Булимията е болест, при която пристъпите на ненаситно хранене са последвани от самовнушено повръщане,често извършвано тайно. Най-разпостранена е сред жените между 15 и 30 години и както страдащите от анорексия нервоза, те маниакално се страхуват от напълняване, което всъщност причинява повръщането. Някои болни употребяват разхлабителни средства, за да изхвърлят бързо храната.
Taка и сега ми обяснявай че да си унищожаваш мазохистично сама организма е просто начин на живот, а не психично отклонение!Все още съм на мнение че такива като теб са за оловен контейнер!
nekrogiant написа:Булимията е болест, при която пристъпите на ненаситно хранене са последвани от самовнушено повръщане,често извършвано тайно. Най-разпостранена е сред жените между 15 и 30 години и както страдащите от анорексия нервоза, те маниакално се страхуват от напълняване, което всъщност причинява повръщането. Някои болни употребяват разхлабителни средства, за да изхвърлят бързо храната.
Taка и сега ми обяснявай че да си унищожаваш мазохистично сама организма е просто начин на живот, а не психично отклонение!Все още съм на мнение че такива като теб са за оловен контейнер!
Аз не харесвам булимията това наистина е издевателство над организма. Не мога да ям голями количества камо ли да се тъпча. А гладната еуфория е супер.
You laugh at me because I am different, I laugh at you because you are all the same.
Диагноза-крайно капиталистическо разложение,съпроводено със силни психически увреждания и нежелание да върши каквото и да било полезно за обществото като цяло.
Заключение:Болната е неизлечимо болна!
Метод на лечение!
Калашников,Макаров,М-16 и подобни