Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Има ли нещо човешо има в шалтера?
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
- Регистриран: нед май 04, 2008 22:32
Re: Има ли нещо човешо има в шалтера?
кво да спра?кво ми дрънка некви паразитштини тая че човек не сам бил и не знам кво и кво штяла търси на маика си гъза и кат я питам за кво тряба са заштитавам и малчи кат настъпана путка ми кат не знаи кво иска да ходи са скрии на осама пот полата!да не са обажда кат толко и е горе мохлясалия матриял!
Прочетено: 745 пъти
Има ли нещо човешо има в шалтера? ДА имаIliqn_6altera написа:кво да спра?кво ми дрънка некви паразитштини тая че човек не сам бил и не знам кво и кво штяла търси на маика си гъза и кат я питам за кво тряба са заштитавам и малчи кат настъпана путка ми кат не знаи кво иска да ходи са скрии на осама пот полата!да не са обажда кат толко и е горе мохлясалия матриял!
Пълно ръководство и съвети за Търсене в интернет
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 3&ref=name
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ето че са орентирваш!ма вари го кажи на оная овца стравница штот с ништо не е наясно маи освен с тва колко е заблодена!
Благодаря ти Akon!akon написа:Има ли нещо човешо има в шалтера? ДА имаIliqn_6altera написа:кво да спра?кво ми дрънка некви паразитштини тая че човек не сам бил и не знам кво и кво штяла търси на маика си гъза и кат я питам за кво тряба са заштитавам и малчи кат настъпана путка ми кат не знаи кво иска да ходи са скрии на осама пот полата!да не са обажда кат толко и е горе мохлясалия матриял!
Човешкото в Шалтера е толкова колкото е мозъка в главата ти!akon написа:Има ли нещо човешо има в шалтера? ДА имаIliqn_6altera написа:кво да спра?кво ми дрънка некви паразитштини тая че човек не сам бил и не знам кво и кво штяла търси на маика си гъза и кат я питам за кво тряба са заштитавам и малчи кат настъпана путка ми кат не знаи кво иска да ходи са скрии на осама пот полата!да не са обажда кат толко и е горе мохлясалия матриял!
Последна промяна от дедо боже на ср юли 23, 2008 22:33, променено общо 2 пъти.
Както и твоядедо боже написа:Човешкото в Шалтера е толкова колкото е мозъка в главата ти!akon написа:Има ли нещо човешо има в шалтера? ДА имаIliqn_6altera написа:кво да спра?кво ми дрънка некви паразитштини тая че човек не сам бил и не знам кво и кво штяла търси на маика си гъза и кат я питам за кво тряба са заштитавам и малчи кат настъпана путка ми кат не знаи кво иска да ходи са скрии на осама пот полата!да не са обажда кат толко и е горе мохлясалия матриял!
Изяснихме се!
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
дедо боже написа: Човешкото в Шалтера е толкова колкото е мозъка в главата ти!
Офтопик:
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ти исперкалия дет са имаш за госпот пък къв си та ше решаваш кои колко мозак има а шезофреник разебан от диви прасета в люцерна?ти па имаш толко мозак в кухата тиква колкот аз имам пот нокатя разбра ли баи пегъзи?на акон не моиш му са мериш по акъл с лявата му джапанка седнал са праи на омрел добитак я вари паси чернобелски мушмоли ма внимаваи че мноо бягат съшто кат ти бяга мисалта в кухата исдрънчала леика капут мръднал!дедо боже написа:Човешкото в Шалтера е толкова колкото е мозъка в главата ти!akon написа:Има ли нещо човешо има в шалтера? ДА имаIliqn_6altera написа:кво да спра?кво ми дрънка некви паразитштини тая че човек не сам бил и не знам кво и кво штяла търси на маика си гъза и кат я питам за кво тряба са заштитавам и малчи кат настъпана путка ми кат не знаи кво иска да ходи са скрии на осама пот полата!да не са обажда кат толко и е горе мохлясалия матриял!
kotkata68 написа:дедо боже написа: Човешкото в Шалтера е толкова колкото е мозъка в главата ти!Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
akon написа:Офтопик:
Офтопик:
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ти нал штеше ми праиш некви доказатесва ма шундо сфаната кво са скатаваш кат олюштен паяк мама ти двозаба та еба в сританата шошумига!
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Ееееее... бива ли такова нещо?Iliqn_6altera написа:ти нал штеше ми праиш некви доказатесва ма шундо сфаната кво са скатаваш кат олюштен паяк мама ти двозаба та еба в сританата шошумига!
- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Илияне,знам,че като те предзвикат,можеш да се защитиш и без цинизми!Чакам с нетърпение да ми потвърдиш думите! [-o<
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Онтарио плаши да дръпне шалтера на 3 щата от САЩ
от Mozo » вт мар 11, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт мар 11, 2025 12:47
-
-
-
Да предложите нещо подобно на trizen?
от Валсо » нед юни 02, 2024 08:10 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 25 Отговори
- 2986 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
пет авг 23, 2024 06:12
-
-
-
Има ли нещо по-добро/по-надеждно от mtr за проверка на загубени пакети?
от Валсо » вт яну 14, 2025 22:39 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 259 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
ср яну 15, 2025 11:18
-
-
-
Нещо странно и интересно за линукс аудиото, което няма обяснение
от Валсо » пон юли 08, 2024 21:43 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 158 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
вт юли 09, 2024 13:36
-
-
-
Швейцария прави нещо невъзможно: покрива Алпите със слънчеви панели
от Mozo » ср сеп 11, 2024 12:51 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 40 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo