Iliqn_6altera написа:бе я не ми казваи аз кво да сам праел картицо рошава!ха предезвиквал сам я бил отваряи кот искаш не ми пука на чепа ко штеш направо си отваряи краците и викаи седма рота или там до коят си стигнала!ше ми са звери смешна зомбясала кифла!
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Има ли нещо човешо има в шалтера?
Има ли нещо човешо има в шалтера?
Илияне, тук ще подреждам всичките ти обиди към мен и съфорумниците и ти давам право да се защитиш и да обясниш агресивното си поведение. Също така тук, ще правя характеристика на качествата ти, на външния ти вид и ще се опитам да открия поне една човешка черта.
Прочетено: 746 пъти
Re: Има ли нещо човешо има в шалтера?
Съгласна съм, но аз никога, никого не съм обидила без причина и никога не съм започвала аз с обидите. Да ги изрежда, аз мога да дам логично обяснение за постъпките и думите си.
Спрете бе хора Вие от дума не разбирате ли?Спрете да се заяждате с Шалтера както и той с Вас!!!bebence написа:Съгласна съм, но аз никога, никого не съм обидила без причина и никога не съм започвала аз с обидите. Да ги изрежда, аз мога да дам логично обяснение за постъпките и думите си.
Пълно ръководство и съвети за Търсене в интернет
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 3&ref=name
Този пост го направих с цел да покажа, колко пъти той е обиждал всички нас без причина. Чудя се и не мога да разбера, от къде произхожда тази негова омраза към всички. Нямам намерение да се заяждам, а по - скоро да потърся обяснение за думите му.
bebence написа:Този пост го направих с цел да покажа, колко пъти той е обиждал всички нас без причина. Чудя се и не мога да разбера, от къде произхожда тази негова омраза към всички. Нямам намерение да се заяждам, а по - скоро да потърся обяснение за думите му.
Както и обратното!Този пост го направих с цел да покажа, колко пъти той е обиждал всички нас без причина
Имаше една тема нещо за сапун беше оттам тръгна всичко според менЧудя се и не мога да разбера, от къде произхожда тази негова омраза към всички
ТИ Нямаш намерение да се заяждаш но не и тойНямам намерение да се заяждам, а по - скоро да потърся обяснение за думите му
И Накрая, не разбра ли че така го предизвикваш
Направих този пост, за да анализирам неговите думи, а не моите, но и за това съм готова. А пък ако аз съм проблема, значи сте си го решили. Няма да посещавам форума, но се съмнявам, че от това, той ще се осъзнае, че ще престане да обижда и, че в крайна сметка ще може да докаже, че притежава някакви ценности и да докаже, че е човек.
Това е втората тема, която поствам в този форум. Първата ми беше молба за музика, а това е втората. http://kaminata.net/viewtopic.php?f=70&t=22088 При първата Илиян не взе отношение, тъй като все още не излизаше от подфорума без модератор. За да докажа, че в случая нямам вина, това е началото:
Следващият му пост без ничия намеса:Iliqn_6altera написа:не сам аз!тос грозен кат чернобелски бухал на свадбата на хитлер баси!
Iliqn_6altera написа:е то си верно тя кат раздавала хубавите нешта преродата са спънала и сичките на мене ги исипала ко сам крив!те затва ми завиждат повечето смотанци че искат мязат на мене и ги е яд нека бе да са пръскат кат ебани пъпеши пак не могат ми стигнат и края на косама!kotkata68 написа:![]()
![]()
Бъди благороден и не обиждай хората, които природата не ги е дарила с твоята красота. Ти си единствен и неповторим!
![]()
![]()
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
- Регистриран: нед май 04, 2008 22:32
даваш ми права ли?ем коя си ти?да не си ми садия неква прорасла много сам сложен за тебе не са напаваи ми праиш секви такива че наи много са осереш как винаги!ти ли ше ми говориш за човеци дет си една лигла мизерабалска и ся не сам та обиждал даже кат ти говорех човешки на лишен што са ската ма?аи тарси та видя за кво сам бил аргесивен парви кога е било тва и дал сам ръфал тебе или коит да е ако не ма исдразнят.аре та видя ква си отварачка на консерви копарка!bebence написа:Илияне, тук ще подреждам всичките ти обиди към мен и съфорумниците и ти давам право да се защитиш и да обясниш агресивното си поведение. Също така тук, ще правя характеристика на качествата ти, на външния ти вид и ще се опитам да открия поне една човешка черта.
Iliqn_6altera написа:бе я не ми казваи аз кво да сам праел картицо рошава!ха предезвиквал сам я бил отваряи кот искаш не ми пука на чепа ко штеш направо си отваряи краците и викаи седма рота или там до коят си стигнала!ше ми са звери смешна зомбясала кифла!
Нямам коментар!Iliqn_6altera написа: даваш ми права ли?ем коя си ти?да не си ми садия неква прорасла много сам сложен за тебе не са напаваи ми праиш секви такива че наи много са осереш как винаги!ти ли ше ми говориш за човеци дет си една лигла мизерабалска и ся не сам та обиждал даже кат ти говорех човешки на лишен што са ската ма?аи тарси та видя за кво сам бил аргесивен парви кога е било тва и дал сам ръфал тебе или коит да е ако не ма исдразнят.аре та видя ква си отварачка на консерви копарка!
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ми няма да имаш кат си знаиш осраната мутра нал штеше доказваш ко стана аре аз мога са заштитя ма не моиш за кво ма обвеняваш маи штот си баси мухалското ископаемо тогас ко са надигаш от могилата?
Продължавай с обидите, това ти прави чест!Iliqn_6altera написа:ми няма да имаш кат си знаиш осраната мутра нал штеше доказваш ко стана аре аз мога са заштитя ма не моиш за кво ма обвеняваш маи штот си баси мухалското ископаемо тогас ко са надигаш от могилата?
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
не знам аз ко ми праи ти искаше ма питаш нешто доколкот сам сванал даваи ся ти са е паднало докат не сам са ядосал!
-
- Ветеран
- Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52
ОМРАЗА;ЯРОСТ;РАСИЗЪМ;СМЪРТ,а-а-а,земята е такова райско кътче...
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
Шалтер спри де
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Онтарио плаши да дръпне шалтера на 3 щата от САЩ
от Mozo » вт мар 11, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт мар 11, 2025 12:47
-
-
-
Да предложите нещо подобно на trizen?
от Валсо » нед юни 02, 2024 08:10 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 25 Отговори
- 2986 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
пет авг 23, 2024 06:12
-
-
-
Има ли нещо по-добро/по-надеждно от mtr за проверка на загубени пакети?
от Валсо » вт яну 14, 2025 22:39 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 259 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
ср яну 15, 2025 11:18
-
-
-
Нещо странно и интересно за линукс аудиото, което няма обяснение
от Валсо » пон юли 08, 2024 21:43 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 158 Преглеждания
-
Последно мнение от бат-начо
вт юли 09, 2024 13:36
-
-
-
Швейцария прави нещо невъзможно: покрива Алпите със слънчеви панели
от Mozo » ср сеп 11, 2024 12:51 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 40 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo