Проблема ми е следния:
Като въведа какъв да е линк в адресбара на Opera, ми отваря поне 30 Blank с този надпис в адресбар лентата
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Мая/Local%20Settings/Application%20Data/Opera/Opera/profile/cache4/temporary_download/
Моля помогнете ми
Прочетено: 343 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Проблем с Opera
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Проблем с Opera
Не ползвам този браузър и нямам наблюдения но мога да предложа да пробваш с друг и да видиш как ще е.
Другото, което се сещам е да сложиш най-новата версия, директно върху тази, без да я махаш.
Другото, което се сещам е да сложиш най-новата версия, директно върху тази, без да я махаш.

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Пробвай да си изчистиш кеша на браузъра. Като гледам линка точно там води.
Ами аз съм с последната версия, изтрих всичко, качих я на ново, но пак така
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Някой, който е с Опера, да каже дали има скрити папки като при FF, в Aplication Data, та ако има, да се изтрият и те и чак тогава да се инсталира наново. Ммм, Мая, я пробвай да изтриеш съдържимото в тази папка:
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Мая/Local%20Settings/Application%20Data/Opera/Opera/profile/cache4/temporary_download/

Мозо, няма такива FF папки в Aplication Data, съдържанието на file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings...го изтрих, нямаше еффект и ръчно от Регистри изтрих де що видя Opera и инсталирах отново
Сега всичко е наред.
Благодаря ви Сладури
Сега всичко е наред.
Благодаря ви Сладури
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Радваме се, че е станало, но на мен мисълта ми беше, не да търсиш папки FF, а дали и операта оставя като FF (Firefox), скрити папки в Aplication Data. Но нищо де, нали сме с Happy End
.

Ами да ти кажа, на мен ми писна 2 дни
с тоя проблем и не гледах много, къде какво има
Най-интересното е ,че днес и на работа същия проблем, но вече знам
Аз качих опера заради смотания IE /мое мнение/ , то и тя се бъгва горката

Най-интересното е ,че днес и на работа същия проблем, но вече знам

Аз качих опера заради смотания IE /мое мнение/ , то и тя се бъгва горката

Те такова животно като FF нямам,но ако няма конфликт с другите браузери - ще си кача и него

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Абсолютно никакви конфликти с каквито и да било браузъри и е адски къстъмайзъбъл
.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с емотиконите
от Валсо » вт май 13, 2025 13:21 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 3 Отговори
- 26 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 13, 2025 18:01
-
-
-
Проблем с вгадената клавиатура
от Shaker » пон фев 17, 2025 11:34 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 14 Отговори
- 422 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
вт май 13, 2025 16:23
-
-
-
Странен проблем с шорткътите под Plasma
от cprog » пон авг 26, 2024 08:13 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 11 Отговори
- 454 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 27, 2024 15:05
-
-
-
Проблем при буутване на флашка с Fedora Sileverblue
от wannaBe » нед апр 13, 2025 12:13 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 1358 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт апр 15, 2025 00:22
-