абе оу, то онзи първия не се брои аре сега не издребнявай па ти тооолко тууууу да му се невидиbono написа:браво бе, два пакета за Хърбела и един за менIvan0v написа:За Ми_Ми
и
за bono
be happy and enjoy !!

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
абе оу, то онзи първия не се брои аре сега не издребнявай па ти тооолко тууууу да му се невидиbono написа:браво бе, два пакета за Хърбела и един за менIvan0v написа:За Ми_Ми
и
за bono
be happy and enjoy !!
еееееее мииииииииbono написа:ей ма си лакум Хърбел, веднага ги набута в устатаМи_ми написа:аааа сори, не мога да ти ги дам, напълнила съм си устата и не връщам нищоооо :-&bono написа:абе твой били, като ти бия една баница само на твой ще станат, дай половината веднагада не ти ги взимам всичките
изчакай малко бе, Иванов ще ти даде и на теб и аз няма да ти искам от твоите, ясно ли ти е това
Ivan0v написа:Сорка ама дамите са с предимстовo
абе наиш к'ви дами щи дам аз на тебеIvan0v написа:Сорка ама дамите са с предимстовo
к'во бе за онези първите рева тука, що съм се скрил в ъгала и съм изял лукчета, а сега ми се стягаш. как ще те бъхтам тебеМи_ми написа:абе оу, то онзи първия не се брои аре сега не издребнявай па ти тооолко тууууу да му се невиди
ми значи сме квитbono написа:абе наиш к'ви дами щи дам аз на тебеIvan0v написа:Сорка ама дамите са с предимстовo
к'во бе за онези първите рева тука, що съм се скрил в ъгала и съм изял лукчета, а сега ми се стягаш. как ще те бъхтам тебеМи_ми написа:абе оу, то онзи първия не се брои аре сега не издребнявай па ти тооолко тууууу да му се невиди
bono написа:да бе дадох ти половината
никво квит, плюй веднага тез де си ги налапала
тогава сядай на легенчето и да ги издрискаш веднагаМи_ми написа:bono написа:да бе дадох ти половината
никво квит, плюй веднага тез де си ги налапала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миии аз ги глътнах, но няма я онази иконка с тоалетната чиния и човечето върху нея иначе щях да ти кажа кво следва
![]()
![]()
![]()
ще се напънеш беМи_ми написа:![]()
ми, сега точноооо не ми се сяда............... то насила не става бе
аре ходи си чееееееее много зор ми даваш, не мога да те търпа вечеbono написа:ще се напънеш беМи_ми написа:![]()
ми, сега точноооо не ми се сяда............... то насила не става бе
![]()
аде Каки лека ти вечер и до утре да си изпляскала половината лукчета в легена
не можеш да ме тъпчеш, абе каки полуде от толкова рупане на лукчетаМи_ми написа: аре ходи си чееееееее много зор ми даваш, не мога да те търпа вече![]()
![]()
![]()
а паа ти спре да четеш вече от толко зор да ми вземеш лукчетата, я виж какво съм написала пък после ми говориbono написа:не можеш да ме тъпчеш, абе каки полуде от толкова рупане на лукчетаМи_ми написа: аре ходи си чееееееее много зор ми даваш, не мога да те търпа вече![]()
![]()
![]()
така е Хърбел, като буташ по 10-15 бонбона на веднъж да не ти ги изям ще пишеш така. и аз от зор да ти ги взема вчера писах с краката сиМи_ми написа: а паа ти спре да четеш вече от толко зор да ми вземеш лукчетата, я виж какво съм написала пък после ми говори