Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Проблем
Проблем
Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?
Прочетено: 980 пъти
-
- Доктор
- Регистриран: нед авг 19, 2007 10:29
- Контакти:
Re: Проблем
Ми.... от къде да знам пич
не съм се замислял върху тези неща, мен ме кефи да ги свалям тези женски дрешки. но пък щом те кефи... давай, важното е на теб да ти доставя удоволствие 

One love! One life! When it's one need! In the night! One love!
- liyah01
- Почетен член
- Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43
Първо, според мен тук има няколко проблема - ти кажи, според теб, кой е той, аз само ще ги напиша.
Грубо казано (не се обиждай, моля те!):
1 - ти си гей (въпреки че това аз го изключвам, но е напълно възможно иии все пак не мисля)
2 - нямаш си приятелка (тогава вече това, което правиш се оправдава моментално...поне аз го отписвам като проблем)
3 - както си и нямаш приятелка, така и не си бил с такава, или то поне не си спал с момиче досега (нормално е, да те възбуждат в такъв случай такива неща, и то много)
4 - имаш просто нужда от момиче, което да свърши всичките тези неща вместо теб, така че да приемем, че си имаш вече "човек в живота си", то тогава сподели с нея и тя, ако те разбере, ще направи така, че вместо ти да правиш тези неща, много по-добре ще ти бъде, както казва Боно - ти да й ги сваляш или още по-хубаво да гледаш как тя го прави
...
Грубо казано (не се обиждай, моля те!):
1 - ти си гей (въпреки че това аз го изключвам, но е напълно възможно иии все пак не мисля)
2 - нямаш си приятелка (тогава вече това, което правиш се оправдава моментално...поне аз го отписвам като проблем)
3 - както си и нямаш приятелка, така и не си бил с такава, или то поне не си спал с момиче досега (нормално е, да те възбуждат в такъв случай такива неща, и то много)
4 - имаш просто нужда от момиче, което да свърши всичките тези неща вместо теб, така че да приемем, че си имаш вече "човек в живота си", то тогава сподели с нея и тя, ако те разбере, ще направи така, че вместо ти да правиш тези неща, много по-добре ще ти бъде, както казва Боно - ти да й ги сваляш или още по-хубаво да гледаш как тя го прави

- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Нека да не дефинираме "нормално или не" е това което на теб ти носи удоволствие, а просто да си разсъждаваме. Дали е нормално или не, няма как да го определим, защото тогава бихме били академици по психология, психоанализа и Фройд би ни завидялcrazy написа:Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?

Ако това ти носи удоволствие, когато си сам защо да не го правиш?! Аз лично не виждам причина. Защо искаш да квалифицираш желанията си, те пречат ли на някого?

" Заговори, че да те видя." - Сократ
- pasinet
- Лъч усмивка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
- Контакти:
Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща.
Първото не се практикува масово от мъжете, второто е по-разпространето.
Ама ти защо търсиш одобрение от други за неща, които си те кефят? Ако ти кажат, че не е нормално ще спре ли да ти харесва?

Ама ти защо търсиш одобрение от други за неща, които си те кефят? Ако ти кажат, че не е нормално ще спре ли да ти харесва?

Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
-
- Доктор
- Контакти:
е значи съм изостаналpasinet написа:Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща.![]()

- pasinet
- Лъч усмивка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
- Контакти:
За втори път те хващам да изоставаш.bono написа:е значи съм изостаналpasinet написа:Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща.![]()

По въпроса с виртуалния секс има ли вече някакъв напредък?

Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
- mitashki1975
- Академик
- Регистриран: ср яну 02, 2008 19:07
Според мен не е нормално ,това да обличаш дамски дрехиcrazy написа:Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?

Ако искаме да променим постъпките в живота си,трябва да променим физическото и психическото си състояние,като го изчистим и преустроим.

НЕ !Мъж + жена е нормалното.crazy написа:Значи не знам това дали е проблем, но според мен е. И за това искам да ви питам за вашето мнение. Проблема е следният. Мъж съм. Има едни мъжки неща който мъжете правят когато са сами. Проблема при мен е че тогава ми е много по - хубаво ако съм се облякал във женски дрехи, прашки и някакви готини чорапки. Също да нося и дамски часовници или гривни/пръстени. Много обичам да свършвам върху прашки. Нормално ли е според вас това?
-
- Доктор
- Контакти:
pasinet написа:За втори път те хващам да изоставаш.bono написа:е значи съм изостаналpasinet написа:Да носиш прашки и да свършваш върху прашки са две различни неща.![]()
Първото не се практикува масово от мъжете, второто е по-разпространето.![]()
По въпроса с виртуалния секс има ли вече някакъв напредък?
Офтопик:
пич според мен много хора няма да те разберат, но това си е твоя живот и щом те прави щастлив давай напред. не се съобразявай с това кое е морално кое не - ще си останеш нещастен
-
- Доктор
- Контакти:
абе чета и чета и пак си чета поста мека китка не съм казвалMozo написа:Подчертавам за втори път, че меката китка и въпросната ситуация нямат нищо общо.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Обобщавам - дясна или лява
. Просто искам да кажа, че сексуалната ориентация в случая, няма нищо общо
.

-
- Доктор
- Контакти:
съгласен съм, затова и посочих дясна и лява, кефи го човека, няма нищо лошоMozo написа:Обобщавам - дясна или лява. Просто искам да кажа, че сексуалната ориентация в случая, няма нищо общо
.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с емотиконите
от Валсо » вт май 13, 2025 13:21 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 3 Отговори
- 133 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 13, 2025 18:01
-
-
-
Проблем с вгадената клавиатура
от Shaker » пон фев 17, 2025 11:34 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 14 Отговори
- 523 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
вт май 13, 2025 16:23
-
-
-
Странен проблем с шорткътите под Plasma
от cprog » пон авг 26, 2024 08:13 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 11 Отговори
- 497 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт авг 27, 2024 15:05
-
-
- 0 Отговори
- 113 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
чет яну 02, 2025 15:42