Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Постижение ?
Постижение ?
Здравейте ... вашите управители незнам какви са но явно са дечковци по 10 - 15 годинки който явно не знаят какво правят или са спали на отворен прозорец ? хубаво спамите спамите , но не забравяйте , че се зимат мерки и сега всичкия ви труд го няма .... защото виждам всеки какво си пише в форума като Лс - та имам предвид и съм ги изтрил каде отива труда който е положил човека за да им пише ? на вятъра ... не съм такъв човек за да правя проблеми , но поне като спамите гледайте да не ви хващат ... извинявам се за неудопството но поне да си беше регистрирал друг ник защото още от виждането ми на ника и веднага се досетих че това е някой спамер ...
Поздрави
http://www.free-zona.net
Иван Иванов !
Прочетено: 3302 пъти
Поздрави
http://www.free-zona.net
Иван Иванов !
- v0x
- Ентусиаст
- Регистриран: съб юни 30, 2007 21:42
- Контакти:
@http://free-zona.net аз развивам активна кореспонденция в много форуми, примерно любимото ми заглавие за ЛС е "Info".По твоята логика трябва от почти всички форуми да ме изгонят.Не е важно какво ми е заглавието, а какво пиша в съобщението до потребителя.Ако не си гледал в ЛС, то неможе да си сигурен, че ЛС със еднакво заглавие, носят еднакво съдържание.(Освен ако потребители не са ти пратили ЛС, което са получили, тогава ако няколко са получили едно и също, човек може да се съмнява.Но само от еднаквото заглавие, звучи ми параноично!)
всички скачате като ....
чакай малко хубаво слагаш темата инфо ама като си запомнил , че страниците на ЛС - тата са били да кажем 120 и изведнъж гледаш първата страница само с ЛС - та от един потребител и то от рода на Info тогава ще си направя труда да го погледна ... нито съм ви спамил в форума нито съм обидил някого преди да спами ... просто незнам можеше по най културния начин има си тема за уеб сайтове пустнете сайта си там а и още по културен начин можеше да се свържете с support@free-zona.net и да поискате място за реклама а не да постъпвате по най просташкия начин ... разбирате ме повече от колкото трябва ...
sentinel
ако ще и на 60 години да си
покажи го а не показвай , че си голям но с акъл на 10 годишен !
Мисля , че все пак всичко трябва да е в гръна на нормалното а не ...
Едит:сигурен ли си че ЛС - тата са стигнали до потребителите ? максимум но 5 човека да са стигнали ... другите всичките са изтрити !
просто за всичко се зимат мерки ! ;-)
чакай малко хубаво слагаш темата инфо ама като си запомнил , че страниците на ЛС - тата са били да кажем 120 и изведнъж гледаш първата страница само с ЛС - та от един потребител и то от рода на Info тогава ще си направя труда да го погледна ... нито съм ви спамил в форума нито съм обидил някого преди да спами ... просто незнам можеше по най културния начин има си тема за уеб сайтове пустнете сайта си там а и още по културен начин можеше да се свържете с support@free-zona.net и да поискате място за реклама а не да постъпвате по най просташкия начин ... разбирате ме повече от колкото трябва ...
sentinel
Едит:сигурен ли си че ЛС - тата са стигнали до потребителите ? максимум но 5 човека да са стигнали ... другите всичките са изтрити !
просто за всичко се зимат мерки ! ;-)
- liyah01
- Почетен член
- Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43
"Ле-ле, колко сме загрижени само!!!"...защо, какво толкова ти пука и защо се чувстваш длъжен да го съобщаваш това...има ли някакъв смисъл...всички скачате като ....
sentinel
просто за всичко се зимат мерки !
има разбирасе ... човек ... ти пример давам държиш някъв сайт който работиш по него повече от година ... това е без значение ... форума си го развиваш ти при положение , че съм стоял с месеци сам в форума и съм зарибявал всеки по отделно не е лесно да ти кажа загрижен съм да ... дал съм макар и без значение колко труд и пари за това и хоп то ако беше навсякъде да може да се спами и правиш каквото си искаш какво щеше да стане ? мизерия , то не че не е така но все пак дай малко по да бъдем ... има много по големи форуми от моя дата , тенн проблем и т.н. , просто няма смисъл да си правиш труда да пишеш като в по големите ще има по голяма файдаliyah01 написа:"Ле-ле, колко сме загрижени само!!!"...защо, какво толкова ти пука и защо се чувстваш длъжен да го съобщаваш това...има ли някакъв смисъл...всички скачате като ....
sentinel
просто за всичко се зимат мерки !
ахаха ... чакай малко ... аз да съм ти спрял достъпа до форума ? говориш без да помисляш в случея кое е прав и кой не казахти има съвсем други начини за реклама на каквото и да било ... и по друг начин а не по този .
ако е било как ще рагирам аз не мисля така ... по добре си признай , че е чиста реклама и толкос .
Значи искаш да си платиш за да изпратиш ЛС - та ? аз няма да позволя . За реклама да ако искаш ще я сложа на пъпа на форума но да пращаш ЛС - та няма да се разберем ти така ги задължаваш един вид да си прочетат Лс - то той ще не ще ще трябва да го види а рекламата е концерт пожелание . Помисли !
ако е било как ще рагирам аз не мисля така ... по добре си признай , че е чиста реклама и толкос .
Значи искаш да си платиш за да изпратиш ЛС - та ? аз няма да позволя . За реклама да ако искаш ще я сложа на пъпа на форума но да пращаш ЛС - та няма да се разберем ти така ги задължаваш един вид да си прочетат Лс - то той ще не ще ще трябва да го види а рекламата е концерт пожелание . Помисли !
няма да позволя само заради едно единствено нещо ... защото много ще си назад !
хубаво ще си платиш за 500 покани да кажем ... аз като сложа рекламата да кажем най отгоре на форума така ще я видят всички утре форума може да стане с 1 милион потребители ? и рекламата като си е отгоре ще я видят всички ! а с тия покани ще дойдат да кажем 50 % от всички покани . дали няма набутвация ?

хубаво ще си платиш за 500 покани да кажем ... аз като сложа рекламата да кажем най отгоре на форума така ще я видят всички утре форума може да стане с 1 милион потребители ? и рекламата като си е отгоре ще я видят всички ! а с тия покани ще дойдат да кажем 50 % от всички покани . дали няма набутвация ?
- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
http://free-zona.net написа:liyah01 написа:всички скачате като ....
[
Ееее по-спокойно де.Един съвременен човек и колега рядко би постъпил така.Ами я ни изнеси една лекция/ако трябва платена/ как си зарибявал всеки поотделно.Много труд е виждаш ли?Дали беше колегиално да унищожиш нашия труд?Ето сега дойдохме на темата-кажи за петте ЛС колко ти дължим и да почнем преговорите на чисто.Ако до тук сме те обидили по някакъв начин-извинявай.Ако не сме дечковци,нека поне да не се показваме взаимно като такива.
Значи какво имам предвид.Каза ти го и сентинел-кажи си тарифата занапред,плащаме,пито платено,чисти сметки-добри приятели.
Можем да работим по същия начин занапред.Или пък кажи си условията и правилата.Ако са ни изгодни-стискаме ръцете.
Хайде ти си наред.
Старостта не е порок , порок е глупостта !
виж ся ... казвам , че няма да позволя ...sentinel написа:Еми може, но мисля, че ти не губиш по въпроса![]()
Не е луд тоя дето яде баницата, луд е оня, който му я дава![]()
Ти решаваш.
сега ако ти найстина имаш желанието аз няма да имам против , но според мен от твоя страна набутвацията е много ...
дай ми няква начална сума за 1 ЛС !
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Георг Георгиев: Шенген е голямо българско постижение (ВИДЕО)
от Mozo » чет дек 12, 2024 11:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет дек 12, 2024 11:44
-