Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Постижение ?

Въпроси, проблеми и предложения за форума.
Ivanskii
Регистриран
Регистриран: пет юли 27, 2007 08:31

Постижение ?

Мнение от Ivanskii »

Здравейте ... вашите управители незнам какви са но явно са дечковци по 10 - 15 годинки който явно не знаят какво правят или са спали на отворен прозорец ? хубаво спамите спамите , но не забравяйте , че се зимат мерки и сега всичкия ви труд го няма .... защото виждам всеки какво си пише в форума като Лс - та имам предвид и съм ги изтрил каде отива труда който е положил човека за да им пише ? на вятъра ... не съм такъв човек за да правя проблеми , но поне като спамите гледайте да не ви хващат ... извинявам се за неудопството но поне да си беше регистрирал друг ник защото още от виждането ми на ника и веднага се досетих че това е някой спамер ...

Поздрави

http://www.free-zona.net

Иван Иванов !
Прочетено: 3302 пъти
Потребителски аватар
v0x
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: съб юни 30, 2007 21:42
Контакти:

Мнение от v0x »

Мерси за инфото..Аз не съм на нито една от двете страни, обаче си извадих изводът, че щом гледаш в ЛС на потребителите си, значи зоната не е много 'фрии'..
защото виждам всеки какво си пише в форума като Лс - та имам предвид
Мерси, още веднъж, ще знам къде да не влизам.

Поздрави.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Хихи \:D/ .
Изображение
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

трябва малко акъл за да пишеш така ... аз не гледам ЛС - тата просто като видя , че от един потребител има повече изпратени съобщения доста и с едно и също заглавие няма ли да ти стане ясно какво прави ?

иначе изобщо немеинтересува какво прави ! и както пише !
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Мнение от liyah01 »

иначе изобщо немеинтересува какво прави ! и както пише !
хм, малко странно звучи...не мислиш ли...след написаното, от теб, по-горе...а и какво се обясняваш, има ли нужда...
Потребителски аватар
v0x
Ентусиаст
Ентусиаст
Контакти:

Мнение от v0x »

@http://free-zona.net аз развивам активна кореспонденция в много форуми, примерно любимото ми заглавие за ЛС е "Info".По твоята логика трябва от почти всички форуми да ме изгонят.Не е важно какво ми е заглавието, а какво пиша в съобщението до потребителя.Ако не си гледал в ЛС, то неможе да си сигурен, че ЛС със еднакво заглавие, носят еднакво съдържание.(Освен ако потребители не са ти пратили ЛС, което са получили, тогава ако няколко са получили едно и също, човек може да се съмнява.Но само от еднаквото заглавие, звучи ми параноично!)
Потребителски аватар
v0x
Ентусиаст
Ентусиаст
Контакти:

Мнение от v0x »

ааа видя ли 'Здравей' и веднага трия акаунта на потребителя!Това е много подло заглавие и предразполага към СПАМ! [-(
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

всички скачате като ....

чакай малко хубаво слагаш темата инфо ама като си запомнил , че страниците на ЛС - тата са били да кажем 120 и изведнъж гледаш първата страница само с ЛС - та от един потребител и то от рода на Info тогава ще си направя труда да го погледна ... нито съм ви спамил в форума нито съм обидил някого преди да спами ... просто незнам можеше по най културния начин има си тема за уеб сайтове пустнете сайта си там а и още по културен начин можеше да се свържете с support@free-zona.net и да поискате място за реклама а не да постъпвате по най просташкия начин ... разбирате ме повече от колкото трябва ...

sentinel

ако ще и на 60 години да си

покажи го а не показвай , че си голям но с акъл на 10 годишен !

Мисля , че все пак всичко трябва да е в гръна на нормалното а не ...

Едит:сигурен ли си че ЛС - тата са стигнали до потребителите ? максимум но 5 човека да са стигнали ... другите всичките са изтрити !

просто за всичко се зимат мерки ! ;-)
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Мнение от liyah01 »

всички скачате като ....

чакай малко хубаво слагаш темата инфо ама като си запомнил , че страниците на ЛС - тата са били да кажем 120 и изведнъж гледаш първата страница само с ЛС - та от един потребител и то от рода на Info тогава ще си направя труда да го погледна ... нито съм ви спамил в форума нито съм обидил някого преди да спами ... просто незнам можеше по най културния начин има си тема за уеб сайтове пустнете сайта си там а и още по културен начин можеше да се свържете с support@free-zona.net и да поискате място за реклама а не да постъпвате по най просташкия начин ... разбирате ме повече от колкото трябва ...

sentinel

Едит:сигурен ли си че ЛС - тата са стигнали до потребителите ? максимум но 5 човека да са стигнали ... другите всичките са изтрити !

просто за всичко се зимат мерки !
"Ле-ле, колко сме загрижени само!!!"...защо, какво толкова ти пука и защо се чувстваш длъжен да го съобщаваш това...има ли някакъв смисъл...
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

liyah01 написа:
всички скачате като ....

sentinel

просто за всичко се зимат мерки !
"Ле-ле, колко сме загрижени само!!!"...защо, какво толкова ти пука и защо се чувстваш длъжен да го съобщаваш това...има ли някакъв смисъл...
има разбирасе ... човек ... ти пример давам държиш някъв сайт който работиш по него повече от година ... това е без значение ... форума си го развиваш ти при положение , че съм стоял с месеци сам в форума и съм зарибявал всеки по отделно не е лесно да ти кажа загрижен съм да ... дал съм макар и без значение колко труд и пари за това и хоп то ако беше навсякъде да може да се спами и правиш каквото си искаш какво щеше да стане ? мизерия , то не че не е така но все пак дай малко по да бъдем ... има много по големи форуми от моя дата , тенн проблем и т.н. , просто няма смисъл да си правиш труда да пишеш като в по големите ще има по голяма файда
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

ахаха ... чакай малко ... аз да съм ти спрял достъпа до форума ? говориш без да помисляш в случея кое е прав и кой не казахти има съвсем други начини за реклама на каквото и да било ... и по друг начин а не по този .
ако е било как ще рагирам аз не мисля така ... по добре си признай , че е чиста реклама и толкос .
Значи искаш да си платиш за да изпратиш ЛС - та ? аз няма да позволя . За реклама да ако искаш ще я сложа на пъпа на форума но да пращаш ЛС - та няма да се разберем ти така ги задължаваш един вид да си прочетат Лс - то той ще не ще ще трябва да го види а рекламата е концерт пожелание . Помисли !
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

пс зарифа ? зависи много . каде искаш в сайта в форума точно място и т.н. на всякаде е различно погледни да видиш .. има бот в темите в всяка тема втори пост го пуска бота с реклами пустнати от мен ... пиши ми на ЛС да се разберем ...
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

няма да позволя само заради едно единствено нещо ... защото много ще си назад ! :!:

хубаво ще си платиш за 500 покани да кажем ... аз като сложа рекламата да кажем най отгоре на форума така ще я видят всички утре форума може да стане с 1 милион потребители ? и рекламата като си е отгоре ще я видят всички ! а с тия покани ще дойдат да кажем 50 % от всички покани . дали няма набутвация ?
Потребителски аватар
sko4
Я елате пиленца при батко...
Я елате пиленца при батко...
Регистриран: съб май 19, 2007 15:14

Мнение от sko4 »

http://free-zona.net написа:
liyah01 написа:
всички скачате като ....

[

Ееее по-спокойно де.Един съвременен човек и колега рядко би постъпил така.Ами я ни изнеси една лекция/ако трябва платена/ как си зарибявал всеки поотделно.Много труд е виждаш ли?Дали беше колегиално да унищожиш нашия труд?Ето сега дойдохме на темата-кажи за петте ЛС колко ти дължим и да почнем преговорите на чисто.Ако до тук сме те обидили по някакъв начин-извинявай.Ако не сме дечковци,нека поне да не се показваме взаимно като такива.
Значи какво имам предвид.Каза ти го и сентинел-кажи си тарифата занапред,плащаме,пито платено,чисти сметки-добри приятели.
Можем да работим по същия начин занапред.Или пък кажи си условията и правилата.Ако са ни изгодни-стискаме ръцете.
Хайде ти си наред.
Старостта не е порок , порок е глупостта !
Ivanskii
Регистриран

Мнение от Ivanskii »

sentinel написа:Еми може, но мисля, че ти не губиш по въпроса :)
Не е луд тоя дето яде баницата, луд е оня, който му я дава :)

Ти решаваш.
виж ся ... казвам , че няма да позволя ...

сега ако ти найстина имаш желанието аз няма да имам против , но според мен от твоя страна набутвацията е много ...

дай ми няква начална сума за 1 ЛС !
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net”