Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Оооо, аз съм навита, а и много ме бива в това, но ще ми трябва фотоапарат, и понеже аз имам или по-точно имах, защото нещо го изубих някъде, ще ми трябва такъв...така че, ако ми бъде осигурен - с най-голямо удоволствие ще ви снимам всичкитеMozo написа:Снимков материал, ако се намери някой да снима, че всички се дърпат и е разбираемо. И аз искам като отида някъде да си карам кефа, а не да ми връчват фотоапарат или камера в ръцете...
При мен е 99%.Единия процент е точно за споровет,че не се отказвам за разлика от тук.bono написа:мне не сме себе си, коренно различни сме от тук и на реално. даже много се въздържам тук, иначе до сега да са ме изгонили
![]() |
Общуването в интернет е различно, но не мисля, че е непълноценно. Дори понякога е много интересно да разговаряш с човек, когото не си виждал и външния му вид не ти влияе.Вярно, че в повечето случаи може да се разочароваш, при среща на живо, но има и обратен вариант. А и с непознат е много лесно да говориш за някои нещо, които не би споделил открито.Така, че за мен това е просто един друг вид общуване и поне на мен ми е интересно.gadabout написа:Общуването в Интернет само по себе си е изключително непълноценно и това води до много неудобства, понякога дори проблеми.
В нормалното ни битово общуване ползваме вербална и невербална комуникация, а в Интернет - нито една от двете. Изводът е ясен.
Форумите съвсем не са цялото общуване в нет-а, нали? Освен ако автора на темата не е имал предвид именно тях де...Mozo написа:Еее, ти пък къде се отнесе. Тук като си говорим в този форум, на кого сме причинили зло?