22.1 си върви идеално. Стига дане се правят експирименти с инсталиране на знайни и незнайни кърнъли. Ако се използват кърнълите които са предоставени от Минт няма проблеми. Но Валсо си е търсач на силни усещания и едвали ще се задоволи с препоръчани от производителя неща.
22.1 си върви идеално. Стига дане се правят експирименти с инсталиране на знайни и незнайни кърнъли. Ако се използват кърнълите които са предоставени от Минт няма проблеми. Но Валсо си е търсач на силни усещания и едвали ще се задоволи с препоръчани от производителя неща.
Не е като да не се опитах. Ама при тия ще видим кърнел 6+ след 20 години, така че ядрото си е каквото идва с ментата: 5.15.
Не е като да не се опитах. Ама при тия ще видим кърнел 6+ след 20 години, така че ядрото си е каквото идва с ментата: 5.15.
в момента съм с последното убунту лтс кърнела е 6.8..
ментата съшо е на 6+ и то не от вчера
Човекът си има някакъв проблем със сигурност. Сам тръби, че инсталирал по-старата версия Mint 21, а после се оплаква, че няма най-нова версия на ядрото...
Което за неговите нужди според него за коете е взел лаптопа, би трябвало да играе 0 роля- гледа филми и ползва браузер
По принцип. Ама пукането в някои субуфери (не домашния, разбира се) е от смотани драйвъри за звука в ядрото. Ако нямаше пукане, нямаше да ми дреме, даже и версия 2.10 да беше ядрото.
Което за неговите нужди според него за коете е взел лаптопа, би трябвало да играе 0 роля- гледа филми и ползва браузер
По принцип. Ама пукането в някои субуфери (не домашния, разбира се) е от смотани драйвъри за звука в ядрото. Ако нямаше пукане, нямаше да ми дреме, даже и версия 2.10 да беше ядрото.
От моите скромни наблюдения съм установил че Cinnamon не е най-подходяща за слушане на музика. Когато си пусна слушалките на Cinnamon Винаги се чува по гадно от колкото на Гном или Плазма. Но за мен и моите нужди Гном е най-добре за слушане на музика. Особено когато слушам онлайн от лисицата на Канелата след всяка песен ми се намалява звукът а при Гном и Плазма това го няма там направо звукът е като взрив и си куфея с Dio и Rainbow на макс чак комшиите ми викат че пея фалшиво
Звукът не би трябвало да зависи от графичната среда
Направи един тест и ще видиш как в Канела Мозилата е намалена по подразбиране и когато я усилиш на макс след смяна на песен в Ютуб се намаля сама. в Плазма и Гном го няма това чудо.
Направи един тест и ще видиш как в Канела Мозилата е намалена по подразбиране и когато я усилиш на макс след смяна на песен в Ютуб се намаля сама. в Плазма и Гном го няма това чудо.
Аз нямам такъв проблем в нито една дистрибуция, а Канелата я използвам от 10 години - от също време, което използвам и линукс.