.....
Няма репиитър вкъщата само фритцбокс, Нещо май е сменил канал на wifi и вече се не вижда от картата на лаптопа която е стара според каквото прочетох
Нормално. Те затова повечето рутери ги конфигурират на 2.4 и 5 GHz едновременно.
Също така, можеш да използваш телефона за да видиш дали там се вижда мрежата. Не че е най-качествено, но за независима референция е добре. При компютрите може и така и иначе, дълго ще се чудиш, какво може да е.
Няма репиитър вкъщата само фритцбокс, Нещо май е сменил канал на wifi и вече се не вижда от картата на лаптопа която е стара според каквото прочетох
Е, аз не казвам, че трябва да имаш рипийтър, просто ти казвам, че понякога стават супер нелогични и странни неща. Този лаптоп е нов, Wi-Fi модулът му поддържа всичко, но не - не иска и това е.
Иначе върни някакъв канал между 1 и 10, виж дали има 2.4MHz режим и така.
@Mozo, нещо форума много почна да препраща по реклами. Една връзка от тема, трябва три пъти да я кликна. Ако искаш си провери, дали няма нещо гнило в Дания.
@Mozo, нещо форума много почна да препраща по реклами. Една връзка от тема, трябва три пъти да я кликна. Ако искаш си провери, дали няма нещо гнило в Дания.
Няма гнило, пробваме нов рекламодател и за три дни ще е така. Не знам дали ще се спрем на този вариант или на друг, но трябва да се направи нещо, че едвам удържаме фронта вече
.....
Няма гнило, пробваме нов рекламодател и за три дни ще е така. Не знам дали ще се спрем на този вариант или на друг, но трябва да се направи нещо, че едвам удържаме фронта вече
Имаш предвид финансово ли?
Виж дали има вариант със статични реклами.
.....
Имаш предвид финансово ли?
Виж дали има вариант със статични реклами.
Да, финансово
Пробваме различни варианти. Тези ни предложиха готова кампания и преди малко я включихме. Можем да им кажем да го махнат това с линковете, защото наистина не е гот. Иначе статичните никой не ги бръсне за слива и не носят нищо
.....
Да, финансово
Пробваме различни варианти. Тези ни предложиха готова кампания и преди малко я включихме. Можем да им кажем да го махнат това с линковете, защото наистина не е гот. Иначе статичните никой не ги бръсне за слива и не носят нищо
Ясно.
Да, досетих се. Но и времената се менят. Единствено ти виждам статичната реклама на камината във Vivaldi.
Под статични имам предвид с картинка, която не се движи и не мига. Само тия реклами не ми пречат и не ги спирам.
Но в крайна сметка, каквото дава резултат.
Махнахме ги тези, бяха много агресивни, ще се мисли нещо, ще видим...
На практика във Вивалди-то не съм спирал нищо, просто по подразбиране с техния блокер ги филтрира всички.
На други сайтове, обаче, съм слагал собствени филтри, когато ме вбесят много.