Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Много са ви хубави зеленчуците!elementaryos написа: ↑пон юли 29, 2024 13:17@Mouse Поливам всеки ден само краставици. Тиквичките през 2- 3 дни, а доматите според зависи ама обикновенно на 4-5 дни.
Като при тиквичките е. Не ги бързай. Ще има и женскиMouse написа: ↑пон юли 29, 2024 13:44Много са ви хубави зеленчуците!elementaryos написа: ↑пон юли 29, 2024 13:17@Mouse Поливам всеки ден само краставици. Тиквичките през 2- 3 дни, а доматите според зависи ама обикновенно на 4-5 дни.
Благодаря за инфото за поливане. Моите са на вън и днес нищо не съм поливала. Листата на краставиците и тиквичките клюмнаха.
Динята е супер. Догодина ще се пробвам и аз.
Имам няколко корена тикви цигулка. Разпростряха се като пет пари в кесияМного цъфтеж, но няма завръз. Как се познава кои са женски и мъжки? Както при тиквичките ли? Ако е да - значи ми цъфтят само мъжки.
Благодаря ОСelementaryos написа: ↑ср фев 26, 2025 10:58Вчера ги засадих. Според мен тези не ги пипай. Като си вземеш новите по- дълбоки тарелки сложи нови семена. Не се знае дали ще стане да се запазят. Прекалено са малки и крехки.