Mass Effect 1 & 2 - мега тъпнята. На двойката с 300 зора ѝ подкарах звука. Сега инсталирам тройката да я пробвам и нея.
За момента Андромеда най ми харесва, ама изглежда недовършена. Или има DLC-та, които не са включени в торента, или просто са оте*али разработката ѝ.
Прочетено: 8323 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Геймърски случайни неща
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Re: Геймърски случайни неща
Ми нали съм с две звукови карти и тя не може да реши на коя карта да праща звука, при все, че съм я задал изрично в настройките на виното.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Протонът е станàл толкова зле, че дърта игра като Kingdoms of Amalur накъсва и повече от 20-25 кадъра не иска да изкара - независимо от графичните настройки, а с моя префикс лети с всички настройки до дупка. 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Не е от Proton. Става все по-добър, направо не е истина колко е напред спрямо Wine.

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Не може да е от видеокартата, защото вече съм с 3070 Ti. Е, не е баш чиста Ti-ка, на 5% е от Ti-ката по мощност, но за по-лесно я наричам така. Ако беше от видеокартата, тогава и с моя префикс щеше да върви зле. С 9.0-4 GTA 5, която е доста по-тежка от KOA: RE-RE, лети на "very high" настройки, така че със сигурност не е от видеокартата.
Ти кой Протон използваш? Аз пробвах с експерименталния и с 9.0-4. С хотфикс протона абсолютно никоя игра не ще даже да тръгне.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
На Хотфикс идеята му е друга. Иначе ползвам последните Proton и ProtonGE. Нямам представа защо става тази аномалия при теб.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Пеевски: Подкрепяме правителството, за да прави добри неща за хората
от Mozo » чет апр 17, 2025 12:17 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 17, 2025 12:17
-
-
-
Смартфон мръсотия: Мобилните телефони са "уютен дом" за ужасни неща (ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 25, 2024 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 136 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 25, 2024 12:14
-