Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Забавни картинки №2
Re: Забавни картинки №2
Бяхме отлична застава и една от наградите беше тефлонов тиган. На пикета, след петото измиване с пясък (добре - и с пясък) тигана беше с блестящо дъно.
Селски, Начо Селски.
Постройка, сграда, може да се каже барака, понякога е фургон, понякога си е направо къща. Стои в края/най-отдалечената част на участъка за прикриване на границата и ако е по-солидна постройка обикновено има постоянно хора там/наряд за по-бързо прикриване. 4 човека (беше при нас) за 24 часа. На другия край беше фургонче с двама души наряд само вечерта.
И там имаш печка, посуда, шкафове, легла - къща си е. Ха, и телефон за свръзка. И вишка имаше, и окоп дето влизаш целия, че да водиш кръгова отбрана, уж.
А на фургона бяхме с "тантали" или "микрони", радиостанции.
А това са останките от заставата https://www.youtube.com/watch?v=I56CpF7UXdQ&t=272s
а там където завърта надолу и надясно - беше кучкарника.
Готвача преди да се уволни го бяха пратили старши на групата (и имах нещастието да съм и аз там), като видя тигана изпадна в делириум и ни погна.
Като се замисля, доста тъпи парчета имаше, селски момчета, ама тогава селата не бяха като сега.
И там имаш печка, посуда, шкафове, легла - къща си е. Ха, и телефон за свръзка. И вишка имаше, и окоп дето влизаш целия, че да водиш кръгова отбрана, уж.
А на фургона бяхме с "тантали" или "микрони", радиостанции.
А това са останките от заставата https://www.youtube.com/watch?v=I56CpF7UXdQ&t=272s
а там където завърта надолу и надясно - беше кучкарника.
Готвача преди да се уволни го бяха пратили старши на групата (и имах нещастието да съм и аз там), като видя тигана изпадна в делириум и ни погна.

Селски, Начо Селски.
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Еми, объркал съм го, не мога да знам правописа на абсолютно всяка дума. Ето го коригирано горе.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Повечето от меметата, които поствам - дали тук или в "Линукс мемета" - са правени от мен.
А откакто открих каква е ползата от наличието на Noto Color Emoji, правенето на мемета стана още по-лесно.

- darthvaderbg
- Начинаещ
- Регистриран: ср окт 10, 2018 22:54
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
В пакети с картинки на динозаври: Иззеха кокаин за над 1 млн. лв.
от Mozo » пон юли 15, 2024 12:41 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон юли 15, 2024 12:41
-