Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какво искам да си купя

Хоби, интереси, съвети
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Какво искам да си купя

Мнение от Mozo »

Който и да вземеш от тези на Honor, все тая. Аз бих взел втория, щото другите са още по-големи. То и този е огромен за моите разбирания, но хората са си луди и си купуват телевизори за стена, които държат в ръката по цял ден :sick: :sick: :sick:

Да, ще ти прехвърлят :съгласен:
Прочетено: 8260 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
съб яну 25, 2025 12:20
Който и да вземеш от тези на Honor, все тая. Аз бих взел втория, щото другите са още по-големи. То и този е огромен за моите разбирания, но хората са си луди и си купуват телевизори за стена, които държат в ръката по цял ден :sick: :sick: :sick:

Да, ще ти прехвърлят :съгласен:
Благодаря Мозо PDT_Love_18 PDT_Love_18 И аз не обичам големи като филия да са. Сякаш ще го рупам :toothy10:
Ще видя другата седмица някой ден да отида до магазина им. Първо трябва да си оправя картата, че нещо не хваща на всеки терминал и след това - към телефона.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Синът ми предлага някакви телефони Oppo.
Някой да има инфо за тях? За първи път чух това име.
Вчера си оправих картата и си се прибрах. Чак след това се сетих, че тврябваше да отида до магазина за телефони :banghead: И пак добре защото нямаше да знам нищо за тези "орро".
Евентуално >
https://www.citytel.bg/oppo-reno12-f-5g ... -ram-256gb
Този ми е грозен с това копче лепнато от зад и >
https://www.citytel.bg/oppo-reno8-lite-5g-128gb-8gb-ram
С по-малка памет, но на мен колко ми трябва. Харесва ми повече от първия. Та ... докато не се реша ША ви тормозя :p :p
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дисплей - 6.43 инча - тиии, сериозно ли?
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
ср яну 29, 2025 14:39
Дисплей - 6.43 инча - тиии, сериозно ли?
Това пък изобщо не го сметнах = 16,20 :shock:

Сега премерих, то и сегашния ми е толкоз. Като цифра ми се видя много, но повечето вече са в този диапазон.
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ем, ти каза, че искаш да си купуваш телефон, не таблет :mrgreen: Щом ви е нормално, купувайте O:)
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
ср яну 29, 2025 17:03
Ем, ти каза, че искаш да си купуваш телефон, не таблет :mrgreen: Щом ви е нормално, купувайте O:)
Ами не намирам нищо по-скорошно, което да не е като филия :sad:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Опо по принцип не са лоши телефони, китайски естествено, спонсорират май Ролан Гарос, обаче като цъкнеш на това което по ти харесва търсене в гугъл за Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 в нано ревю тоя процесор излиза с 29 точки пърформанс, демек изключително слаба производителност на процесора, още повече, че е по 6nm технология, съвременните процесори отдавна са на 2nm технология.
В Benchmark AnTuTu има 140 хил точки, за сравнение топ процесорите са с почти 500 хил точки.
Та в общи линии калпава работа. По добре гледах одеве в технополис имат някъв HMD /Human mobile device/ 256 гб вътрешна памет, 8 гб РАМ памет и Unisoc T606 процесор за 250 лв
Малее, заеби го, тоя процесор е по зле и от оня на оппо - то :mrgreen:

Е това за 500 кинта е с най добри показатели и като процесор и като камера и като място за съхранение и РАМ памет https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni ... K/p/503233
Ако ти се дават толкова пари де, ако не е тая моторола https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni ... eaturesTab бие ги всичките поне на хартия
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Montoya написа:
ср яну 29, 2025 20:26
Опо по принцип не са лоши телефони, китайски естествено, спонсорират май Ролан Гарос, обаче като цъкнеш на това което по ти харесва търсене в гугъл за Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 в нано ревю тоя процесор излиза с 29 точки пърформанс, демек изключително слаба производителност на процесора, още повече, че е по 6nm технология, съвременните процесори отдавна са на 2nm технология.
В Benchmark AnTuTu има 140 хил точки, за сравнение топ процесорите са с почти 500 хил точки.
Та в общи линии калпава работа. По добре гледах одеве в технополис имат някъв HMD /Human mobile device/ 256 гб вътрешна памет, 8 гб РАМ памет и Unisoc T606 процесор за 250 лв
Малее, заеби го, тоя процесор е по зле и от оня на оппо - то :mrgreen:

Е това за 500 кинта е с най добри показатели и като процесор и като камера и като място за съхранение и РАМ памет https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni ... K/p/503233
Ако ти се дават толкова пари де, ако не е тая моторола https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni ... eaturesTab бие ги всичките поне на хартия
От горното нищо не разбрах :???:
Моторола - не
Първият > Honor-а и аз си го харесах.
Ама няма да ходя в Технополис, а в SityTel. И той ми е на близо, на Околовръстното. Има ги всичките и там ще го мисля. Запазвам си всичко, което сте ми казали. Синът ми настоява за Oppo. Снахата ги харесвала и били добри. Нищо не разбирам. Аз ги гледам само на външен вид. За това и разпитвам толкова.
То аз основно като телефон го ползвам. Да може да качи Уейза, Вайбъра, Телеграма, Изипея и Революта + още няколко дреболии. Камерата не ми дреме, по-важно ми е батерията да държи, че сега зареждам всеки ден.
Уфффф, много мразя кога трябва да сменям някоя техника > като телефон или лаптоп. Втриса ме :help:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Напротив, ако слезеш през Панчарево Технополис Младост първо е по близо и второ е по удобно, пак тръгваш по околовръстното и там където някога имаше светофар завиваш на дясно. Ама ти си знаеш, разбрахме, че по моите ориентири и с навигацията ходиш по 2 км пеша в локалното.
Mouse написа:
ср яну 29, 2025 21:17
Моторола - не
И защо не, някаква обосновка или просто така!?
Mouse написа:
Синът ми настоява за Oppo. Снахата ги харесвала
Снахата ако разбира от характеристики на телефони е добре, но ако на нея и харесва защото не и създава проблеми.....
Пак да повторя, по показатели моторолата е в пъти по добра от всички останали и с най голяма батерия, зареждането съдейки по предни модели ще е на 4-5 дни
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Mouse написа:
То аз основно като телефон го ползвам. Да може да качи Уейза, Вайбъра, Телеграма, Изипея и Революта + още няколко дреболии. Камерата не ми дреме, по-важно ми е батерията да държи, че сега зареждам всеки ден.
В такъв случай взимай нещо с голяма батерия и под 400 лв. и да не ти дреме наистина!
Нали до CityTel ще ходиш - ей га тая джапанка с 5G (поне така е анонсирал търговеца), 8GB ram и 6000 mAh батерия за 340 лв.:

https://www.citytel.bg/realme-c75-256gb-8gb-ram

Андроид 14, водоустойчивости и тем разни :lol: Тествай слушалката преди да го купиш дали чуваш добре и да ти не дреме за тия пари няма такива спецификации. :lol:
И не забравяй, че имаш 2 години гаранция при търговеца - много хора не се възползват от нея ;)
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Montoya написа:
ср яну 29, 2025 22:19
Напротив, ако слезеш през Панчарево Технополис Младост първо е по близо и второ е по удобно, пак тръгваш по околовръстното и там където някога имаше светофар завиваш на дясно. Ама ти си знаеш, разбрахме, че по моите ориентири и с навигацията ходиш по 2 км пеша в локалното.
Mouse написа:
Моторола - не
И защо не, някаква обосновка или просто така!?
Mouse написа:
Синът ми настоява за Oppo. Снахата ги харесвала
Снахата ако разбира от характеристики на телефони е добре, но ако на нея и харесва защото не и създава проблеми.....
Пак да повторя, по показатели моторолата е в пъти по добра от всички останали и с най голяма батерия, зареждането съдейки по предни модели ще е на 4-5 дни
Да знам, че махнаха там светофара и стана така, че като отидеш до Фантастико, който ползвам и е малко под Технополис, не можеш да се върнеш по Околовръсното. Трябва да отида до кръговото за Младост или да се върна по Бистришко. Тези около мен си ги знам, не като онова на обрантана страна на георграфията, визирам Цар Борис III :toothy10:
Снахата харесвала този бранд и все такива си купува, не че разбира нещо от характеристики. И от там сино черпи инфо :evil4: :evil4:
Ами това Моторола не ми звучи добре :oops: Сега ги разгледах, ми телефони като телефони. Не знам защо съм решила, че са кофти. Някаква идея за определена Моторола?
Zeroadhesion написа:
ср яну 29, 2025 23:29

В такъв случай взимай нещо с голяма батерия и под 400 лв. и да не ти дреме наистина!
Нали до CityTel ще ходиш - ей га тая джапанка с 5G (поне така е анонсирал търговеца), 8GB ram и 6000 mAh батерия за 340 лв.:

https://www.citytel.bg/realme-c75-256gb-8gb-ram

Андроид 14, водоустойчивости и тем разни :lol: Тествай слушалката преди да го купиш дали чуваш добре и да ти не дреме за тия пари няма такива спецификации. :lol:
И не забравяй, че имаш 2 години гаранция при търговеца - много хора не се възползват от нея ;)
Това Realme не ми е познато и за първи път чух такова име. Не е лош на изглед :lol:
Рядко ползвам слушалки, но много благодаря за насоката PDT_Love_18 PDT_Love_18 нямаше да се сетя.
А избрах CityTel пред Технополис защото по нагоре някъде, Мозо каза, че там ще могат да ми прехвърлят данните от стария в новия. Не зная дали в Технополис ще го направят, а и хич не го харесвам този магазин. Щъкат там някакви продавачи дето не са на ясно какво и как точно работят уредите, за които отговорат. Поне преди 10-тина години така беше. В противен случай трябва да сляза до МОЛ-а срещу Хемус където ми е най-близкия офис на оператор, за да направят прехвърлянето.

Много ви благодаря момчета :гуш: :гуш: :гуш: Страхотни сте :headbang: :headbang:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Mouse написа:
чет яну 30, 2025 09:04
Снахата харесвала този бранд и все такива си купува, не че разбира нещо от характеристики. И от там сино черпи инфо
Това е малко като "една жена казала". Същото като да си избираш компютър на външен вид. Както вече беше казано, процесорът му е слаб, а снахата ако ги гледа на външен вид, да си купи и зеленичък щом я кефят, но ще работи все толкова зле.
Mouse написа:
чет яну 30, 2025 09:04
Рядко ползвам слушалки, но много благодаря за насоката
Имаше предвид да се обадиш на някого и да видиш дали ти харесва как чуваш, а не да вадиш слушалки... Слушалка се вика на това, от което чуваш отстрещната страна.
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
чет яну 30, 2025 11:24
Това е малко като "една жена казала". Същото като да си избираш компютър на външен вид. Както вече беше казано, процесорът му е слаб, а снахата ако ги гледа на външен вид, да си купи и зеленичък щом я кефят, но ще работи все толкова зле.
Точно :съгласен:
Mozo написа:
чет яну 30, 2025 11:24
Имаше предвид да се обадиш на някого и да видиш дали ти харесва как чуваш, а не да вадиш слушалки... Слушалка се вика на това, от което чуваш отстрещната страна.
Благодаря Мозо PDT_Love_18 Аз под слушалка друго помислих, но ето - хубаво е човек да пита и после научава нови неща :headbang:
Офтопик:
Стига да не ги забравя във времето :toothy10: :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

И след толкова питане и разпитване накрая си купих същия телефон > Redmi Note 13. Предишният беше 10.
Сега се боря как да си сложа снимка на началния екран и парола заради Революта. Или ще се преборя, или ще чакам младите да дойдат :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Свободно време”