Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)

Мнение от шони »

С AUSTRAL хората от Renault искат не само да заменят Kadjar, но и с шик, по-висококачествени материали и модерна техника да спечелят нови клиенти. Което има шансове да се случи.
Интериорът на автомобила е приятен и модерен, разкрасен от дървени апликации, а голямата поставка в централната конзола се завърта като люнет на часовник. Тя служи и като опора за OpenR дисплея, който с диаметър от 12 инча е сравнително голям. На заден план от двата дигитални екрана – директно пред водача има 12-инчов дисплей, който изобразява Google Automotive Services, тоест инфотейнмънт системата управлява мобилните функции, навигацията и възпроизвеждането на музика. Това се случва много добре на дисплея с висока разделителна способност, разбираема е и системата за гласови команди.
https://autobild.bg/renault-austral-e-t ... %81%D1%82/
Прочетено: 99 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Renault Austral E-Tech Full Hybrid (ТЕСТ)

Мнение от Mozo »

Няма толкова грозна емблема :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от beggginer »

Като дамгосано е. :lol: Обаче повече ме дразни тренда с дългите огромни стопове при повечето нови модели и марки. Разсейващо е, вади очи, дразнещо е, разбирам да са само за мъгла, а то постоянно някви ярки ледове светят и мигат отзад, като неадекватната коледна украса на съседа срещу теб в отсрещния блок.
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Абсолютно, ужасно е :съгласен:
Изображение
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

На мен ми харесва. Знам за два в нашия провинциален град. Събира погледи, факт. Двигателите са съвместна разработка с Мерцедес; материали и технологии – много добри на сравнително добри за класа си цени.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Авто-мото”