Любимата шега на певеца е рисунка на Малкия Иванчо в “24 часа”
Две години след като родиха култовия лаф “мижав интерес”, Кичка Бодурова и Панайот Панайотов се сдобриха.
Кичка, бях невъздържан, прости ми! Прости ми! Така официално певецът се извини на Бодурова след свадата им.
Той изпя за нея песен по Би Ти Ви, а тя му отговори, че му прощава и никога не му е била обидена. “Случва се на всички ни да избухнем. Важното е да гледаме напред”, каза Кичка Бодурова, като пролича, че очите ѝ са насълзени.
Двамата се скараха в края на юни преди две години, когато Панайотов написа във фейсбук, че няма да излезе да пее на сцената на Летния театър в Бургас заедно с Кичка поради “мижав интерес към концерта”.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/18955420
Прочетено: 54 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Приключи свадата с “мижав интерес” - Панайот Панайотов се извини на Кичка Бодурова
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Шест фирми с интерес да ремонтират Паметника на свободата на Шипка
от Mozo » пет мар 28, 2025 13:41 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 90 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет мар 28, 2025 13:41
-
-
- 0 Отговори
- 97 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
пон юли 15, 2024 16:13
-
-
Вековното господство на картечницата приключи, ново оръжие ще доминира
от Mozo » чет мар 20, 2025 14:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 28 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет мар 20, 2025 14:03
-
-
-
Politico: Украйна е готова на огромна стъпка със санкциите, за да приключи войната
от Mozo » ср мар 19, 2025 11:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср мар 19, 2025 11:32
-
-
-
Блокажът няма да приключи в 12 часа: Ваня Григорова с Терзиев при протестиращите в градския транспорт
от Mozo » ср май 14, 2025 11:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср май 14, 2025 11:47
-