Не съм вярвала, че след 21 години ще има опасност да не мога да регистрирам БСП за участие в изборите. Това пише главният юристконсулт на БСП Аглика Виденова във Facebook.
По думите ѝ винаги е имало конфликти между отделни личности и лидерите на партията, но колкото и да са спорили, "никога не са поставяли в битките си юридическата възможност БСП да се явява на избори".
Поводът е конфликтът между лидера в оставка Корнелия Нинова и настоящото ръководство на партията и споровете кой реално представлява БСП и има право да я регистрира за вота. Вчера Нинова даде пълномощно за изборите на Георги Свиленски и Иван Ченчев за изборите и обвини временния лидер Атанас Зафиров и сие, че са превърнали БСП в бакалия.
"Този кошмар в момента с представителството и регистрацията на БСП за избори трябва да спре, веднага", написа Виденова.
"Призовавам всички предишни ръководства на партията и настоящото да не правят заложник на егото си и междуличностните обиди нашата БСП и хилядите, очакващи с болка социалисти, да се разберат", пише още тя.
https://www.actualno.com/politics/urist ... 90719.html
Прочетено: 39 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Юристът на БСП към Нинова: Този кошмар трябва да спре!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
„Аз съм най-големият ви кошмар“: Адвокат се закани на екоминистъра заради мръсния въздух
от Mozo » пон окт 21, 2024 13:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 101 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон окт 21, 2024 13:13
-
-
-
Как "сделката на годината" се превърна в кошмар за инвеститорите
от Mozo » пет апр 18, 2025 12:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 107 Преглеждания
-