Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Явно си нямал досег със ситемите на ОББ!
Ооо, имах, имах! И затова се махнах от Огромна Боклучива Банка! Но не толкова заради паролите, а защото трябваше да спя в офиса на палатка, ако искам да свърша нещо елементарно, като например плащане по интернет.Fernando Sucre написа: ↑нед фев 18, 2024 13:45Явно си нямал досег със ситемите на ОББ!![]()
Грубо описано, в ОББ трябва да сложиш няколко специални символа. Паролата не може да е по-къса от 12 символа (или нещо такова, но абсурдно дълга). Не можеш да пействаш, а като пишеш, почти не се вижда колко са звездичките. Виждам я в мениджъра на пароли и пак не мога да я напиша без грешка. Сякаш системата е специално разработена да олигофренясаш окончателно!
Хахахаха!
При мен няма да стане, защото винаги ползвам чист, стандартен браузър за вход във важни системи. Но ми даваш интересни идеи.Валсо написа: ↑нед фев 18, 2024 13:59.....
Иначе със звездичките (при мен са булет пойнтс) не съм имал проблем никъде, защото принудително съм задал на браузъра един шрифт за навсякъде: "Open Sans SemiBold", а освен това имам и една добавка, която също принуждава браузъра да показва страницата със зададения от мен шрифт. Когато е включена, прилага моя шрифт. Когато е изключена, страницата ползва нейните си шрифтове и хубавото е, че помни за всеки домейн поотделно.
Ето го входът на ОББ - с булет пойнтс. То така си ги е избрало, не съм му ги задавал аз.
.....