И не само това! Изобщо, идеята да направят обкръжение от програми, около графичната среда не проработи. Кой ли не пробва и никой не успя. Gnome, KDE, MS, Apple... за тези се сещам от раз. Или ако се ползват, ще е за едно-две приложения. Просто там където се занимават само върху едно нещо се получават много по-добри резултати. Що, примерно, никой не ползва KTorrent, а всички ползват qBittorrent? И сега да го пусна, K-то, съм сигурен какво ще открия - по хубав интерфейс и 10 бъга на пръв поглед. Текстовите редактори и на двете среди среди се ползваха супер много, а сега не. Просто не успяха да се оправят с плъгините и да постигат постоянно високи резултати. А никой не ще да има пощи версиите, нагажда и прекомпилира - защото не може да сложиш старата версия, току-така на новата среда.Mozo написа: ↑пон мар 11, 2024 11:11Брато, ти си неспасяем случай - за Kolourpaint говоря, че сигурно се пише от двама души, не за KDEЗатова е тъпо заради двама души да храниш цяла среда. Това е все едно да не ми харесва Pinta и да псувам GNOME. Тъпо, нали? А ако един проект е наличен за GTK и Qt и не ми харесва, плюя и по двете среди, нали? Мисли малко...
Или, по-право казано