Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
Стабилност, лекота, красота и никакви бъгове. Лесен за поддръжка и няма хлоп-троп.

Прочетено: 319840 пъти

- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
- Регистриран: пон фев 21, 2022 15:29
Не си сам. Welcome to the Klub

- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
Бях почти сигурен, че си бил насилен да ползваш Gnome, но исках да се уверя.

Повече от добро е KDE-то на 6-цата, а твоя е главната заслуга да ме провокираш да пробвам KDE пак.
Сблъсках се с два персонални проблема с Plasma 6 - Dolphin, все още не ми харесва и на подсъзнателно ниво ме дразни, но ще му дам шанс поне до LXQt 2.0 да ми хареса. PCmanFM-qt не желая да го ползвам като подмяна, защото влачи Gnome зависимости (поне в Neon е така), а аз искам арийско KDE.

Вторият ми проблем го реших кардинално - Konsole went to the Kanale.

Hardware: Windows 11 Incompatible Certified!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Dolphin е най-якият файлов мениджър, която съм ползвал, така че би трябвало да свикнеш, нямам идея защо те дразни, но е супер як и предлага множество възможности и настройки. Има една недомислица, ама тя е за редки случаи и ще я преглътна

Офтопик:

Konsole е най-мощният терминал емулатор, който съм виждал. Ето и част от това, което предоставя:

........
За Dolphin не искам да коментирам. Супер мощен файлов мениджър. По-функционален за Linux - няма. Не знам защо, толкова ги негодуваш Konsole и Dolphin. Супер са си и вършат идеална работа

........
За Dolphin не искам да коментирам. Супер мощен файлов мениджър. По-функционален за Linux - няма. Не знам защо, толкова ги негодуваш Konsole и Dolphin. Супер са си и вършат идеална работа

- ROKO__
- Ентусиаст
- Регистриран: вт юни 14, 2011 18:20
Dolphin и супер файлов мениджър?
Това звучи като КДЕ най-добрия Десктоп.
Или накратко Магаре и Космос..
Във въпросния Dophin има толкова недомислици, и така и не ги оправят с години.
Това звучи като КДЕ най-добрия Десктоп.
Или накратко Магаре и Космос..
Във въпросния Dophin има толкова недомислици, и така и не ги оправят с години.
MSI MPG X570 Gaming Plus, Ryzen 9 5950x+NH-D15 Chromax, 64GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, MSI RX6750XT Gaming X Trio, Samsung QVO 860 1TB SSD, Samsung 970 Evo Plus 1TB NVME, Western Digital Red 1TB, Seasonic PX-750 Platinum
ОС: Gentoo
ОС: Gentoo
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Никакви недомислици няма, великолепен файлов мениджър, на който нито един от другите не може да стъпи и на малкия пръст. А че KDE е най-добрият десктоп го знае всеки 

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:

Тия глупости ги мелят от вашата секта, защото в почти всички дистрибуции пробутват това недоклатеното - точно както от Мухъл пробутваха Погрома и сега всьо овце мелят "Мухъл Погром е най-добрият", защото друго не знаят, не са пробвали и не виждат по-далече от носа си.
- hunter4o83
- Почетен член
- Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24
- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
половината неща преведени, другата половина не - не те ли дразни естетически? 

Hardware: Windows 11 Incompatible Certified!
Киберкоп не може да огрее навсякъде. А и той е човек, не ИИ дето не спи, не яде, не боледува, няма грижи ...
Селски, Начо Селски.
- hunter4o83
- Почетен член
- Регистриран: пон авг 01, 2016 19:24
Все още е бета.tmp_ZMx2fK6aL4 написа: ↑чет мар 07, 2024 20:58половината неща преведени, другата половина не - не те ли дразни естетически?![]()