Е как да не съм ги сложил, ето ги:

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Е как да не съм ги сложил, ето ги:
Наспах се, ама току-що станах и още не знам къде съм.
Ах, забравил съм да махна коментарите!
За да не си играя с едно и също на всяка преинсталация:Zeroadhesion написа: ↑пон май 09, 2022 20:23Бацинка, на всяка преинсталация ме спасяваш с тази тема![]()
Ти си нямаш на идея колко теми ме спасяватZeroadhesion написа: ↑пон май 09, 2022 20:23Бацинка, на всяка преинсталация ме спасяваш с тази тема![]()
Много объркващо е написано, слагам си го тук да го имам в един ред, всеки път се мъчаMozo написа: ↑пет дек 21, 2018 00:30За потребители със systemd:
Отваряте /etc/systemd/user.conf с някакъв текстови редактор. Това може да стане най-лесно с команда:
kate го замествате с вашия текстови редактор, който използвате вие.Код: Избери всички
sudo kate /etc/systemd/user.conf
Преправяте съществуващия ред, който е коментиран или пък просто добавяте накрая на файла:
След това правите същото и с /etc/systemd/system.conf. Командата е съответно:Код: Избери всички
DefaultLimitNOFILE=1048576
След това трябва да отворите /etc/security/limits.conf и да сложите някъде, примерно най-долу, следното:Код: Избери всички
sudo kate /etc/systemd/system.conf
Код: Избери всички
* hard nofile 1048576
echo DefaultLimitNOFILE=1048576 | sudo tee -a /etc/systemd/{user,system}.conf && echo "* hard nofile 1048576" | sudo tee -a /etc/security/limits.conf
И твоето е объркващо.Zeroadhesion написа: ↑чет окт 05, 2023 23:49Много объркващо е написано, слагам си го тук да го имам в един ред, всеки път се мъча![]()
echo DefaultLimitNOFILE=1048576 | sudo tee -a /etc/systemd/{user,system}.conf && echo "* hard nofile 1048576" | sudo tee -a /etc/security/limits.conf