Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
И при мен е така и все се чудя защоВалсо написа: ↑ср окт 12, 2022 01:20Поредната простотия на Педерастбук. Сори за думата, ама си е точно това! Пуснах клипчето от горния линк, зададох му волумето да е на почти най-ниското ниво, само колкото аз да си го чувам. Минаха 10 секунди и Педерастбук самотечно си върна волумето на 100%, което при мен звучи със силата на новогодишен концерт!![]()
![]()
Яяя... отива в URL филтъра на рутера и ДГД! Нещастници!
Защото при Фашистбук и Микрошит ти нямаш право на мнение за настройките. Ония са решили, че всичко трябва да е на 100% волуме и точка! Същата история беше и със Скайп, откакто Микрошит го взеха. Самò си връща всички настройки по подразбиране, вкл. и тези за волумето. Няколко пъти го репортвах тоя бъг на микрошит, накрая явно им писна от мен и ми казаха, че това било нарочно направено.
Ако докато гледаш клипа намалиш звука - намалява, но ако малко разместиш и клипът се окаже в страни и върнеш нагоре - край - вече няма настройна на звука. Ама то аз почти не гледам клипове, та това не ме дразни особено.Валсо написа: ↑ср окт 12, 2022 13:29Защото при Фашистбук и Микрошит ти нямаш право на мнение за настройките. Ония са решили, че всичко трябва да е на 100% волуме и точка! Същата история беше и със Скайп, откакто Микрошит го взеха. Самò си връща всички настройки по подразбиране, вкл. и тези за волумето. Няколко пъти го репортвах тоя бъг на микрошит, накрая явно им писна от мен и ми казаха, че това било нарочно направено.Демек, нямаш право на мнение. Дигиталните диктатори ти налагат някакви настройки и дотам, каквото и да правиш то си връща настройките. Зат'ва вече и Фашистбук, и Скайп от 7-8 години насам са в дигиталната кофа.
![]()