Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Геймърски случайни неща

Светът на хардкор геймърите!
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Re: Геймърски случайни неща

Мнение от Валсо »

Mozo написа:
нед юни 26, 2022 14:32
Настройките могат да се сменят, да не може би било безумие. А това за пинга е яко :mrgreen:
Съдейки по това, което ми казаха, не може. Може само от настройките на самата игра, но понеже БГ е 9-та дупка на кавала за света, не може да се играе в облака от България. Единственият начин е да си пуснеш ВПН от страна, където може. И те си избрали Чехия, съответно играта им на чешки. Като не знаеш как е "настройки" и "език" на чешки, единственият начин е да смениш езика в конфиг файловете на играта. Само че ти нямаш достъп до тях...
Прочетено: 8437 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Гугъл преводач :p
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Или просто избираш UK, вместо Чехия и готово без преводачи. Ама пак е тъпотия да нямаш достъп до файловете. Ами ако играта поддържа модове, както ETS2? Как ще си направиш модовете? Ще сваляш от торент? Че то тогава се губи смисълът изобщо да плащаш, направо си цъкай от торенти, поне имаш пълен достъп до файловете. :lol:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Е, очевидно никой няма да тръгне да прави модове за игра, която не може да се модва :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Изображение

И като се има предвид каква е графиката на интро видеото на Diablo 2 Reborn, след 10-15 години няма да можеш да различиш реален човек от 3D изображение и мъжете по света ще точат лиги и лъскат по 3D мацки без да знаят. :toothy10:
Потребителски аватар
tmp_ZMx2fK6aL4
Ветеран
Ветеран
Регистриран: пон фев 21, 2022 15:29

Мнение от tmp_ZMx2fK6aL4 »

На 24-ти август започва следващият 3-месечен сезон ма Destiny 2 - 18-ти.
Както винаги промените в геймплея са много, затова е и толкова пристрастяваща.

https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/51678
https://blog.turtlebeach.com/destiny-2-season-18/

Единствената игра, която ако не й четеш мануалите предварително си като в небрано лозе - неефективен. O:)
Hardware: Windows 11 Incompatible Certified!
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

tmp_ZMx2fK6aL4 написа:
съб авг 20, 2022 13:27
Единствената игра, която ако не й четеш мануалите предварително си като в небрано лозе - неефективен. O:)
В такъв случай тия трябва да плащат на играчите, че са благоволили да играят това нещо, а не обратното. :lol:

Човек ако иска да чете, вместо да играе и да си прави кефа, ще иде в Народната библиотека или в някое читалище и ще му е безплатно. :roll: А тука хем четеш фермани и мануали, хем плащаш, за да ги четеш. :toothy10:
Потребителски аватар
tmp_ZMx2fK6aL4
Ветеран
Ветеран

Никой не задължава играчите да четат официални мануали или гледат видеоуроци от други.
От друга страна, ако играч не го прави, то в PVE ще изпусне удоволствието да изпробва в пълнота предоставените му възможности, да разбере за промените в конкретния сезон, или премине по-информирано през тежки нива и загадки, а в PVP ще ги научи по възможно най-дразнещия начин, когато противникови играчи му ги приложат.
В D2, ако играч разчита на единствено на самообучение на принципа проба-грешка доста ще му е муден прогресът.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

PVP съм играл и ми е харесало в една единствена игра (RaiderZ). Във всички останали избягвам ПвП-то всячески. Ако не може да се избегне - шут на играта.
В Дестини 2 доколкото разбрах може да се играе и само ПвЕ, ама мен нещо не ме грабна. Особено след като влязох в първия своеобразен "dungeon" и умрях 500 пъти, докато стигна до скапаното съкровище. Накрая ми писна да мра при всеки поглед накриво от ботовете и се отказах и от съкровището, и от играта... :lol:
Потребителски аватар
tmp_ZMx2fK6aL4
Ветеран
Ветеран

Е ти директно у dungeon ли се заби? :toothy10:
За там трябват по правило поне 3-ма играчи кооперейтив. За сам трябва да си поне на Мастер ниво и пак не е гаранция, че ще се справиш.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

tmp_ZMx2fK6aL4 написа:
нед авг 21, 2022 22:47
Не. Минах нещо като туториал, където трябваше да биеш една гигантска буболечка, после ме пуснаха сам да играя и незнайно как се озовах в някаква пещера или нещо такова, което се оказа, че било дестини версията на dungeon. Повечето гадове вътре ги изтрепах без проблем, ама имаше едни летящи механични топки, с които се озорих. Изтрепах и тях и тъкмо реших, че съм приключил, се оказа, че имало още гадове в дънджъна и те тия вторите, които приличаха на зомбита, ми еваха майката 10-ина пъти преди да тегля една майна на играта. :lol:
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Изображение

Изображение

--------------------------------------------------------------

@ROKO__, ето една игра точно като за теб! Да се надъхваш колко било хубаво под руското робство. :toothy10: :toothy10:

Потребителски аватар
Ripeng
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: нед яну 08, 2017 09:12

Мнение от Ripeng »

мен това ме кефи :)

и снимка на джуджето като го биеш :toothy10:

Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Ripeng написа:
пон авг 22, 2022 11:26
мен това ме кефи :)

и снимка на джуджето като го биеш :toothy10:

Изображение
Добра е тази. Жалко, че не можеш да му биеш тупаници в муцуната, след като си му утрепал единиците.
Потребителски аватар
tmp_ZMx2fK6aL4
Ветеран
Ветеран

Валсо написа:
пон авг 22, 2022 00:57
tmp_ZMx2fK6aL4 написа:
нед авг 21, 2022 22:47
Не. Минах нещо като туториал, където трябваше да биеш една гигантска буболечка, после ме пуснаха сам да играя и незнайно как се озовах в някаква пещера или нещо такова ...
О, не си бил в истински dungeon. Това, дето си го закъсал, е още туториала за обучение на начални умения.

Нагледен пример що е препоръчително да се гледат видеоуроци от топ играчите за D2 преди началото на сезон. Обзор на потенциално най-добрите съществуващи оръжия за новия 18-ти сезон:
https://www.youtube.com/watch?v=lC_mApfcaG0

Ще трябва да прибера 2/3 от моите от сегашния сезон, които се превръщат в неефективни в новия сезон, и да извадя 1/3 предишни неефективни в приключващия, но ефективни в новия сезон, последната 1/3 ще бъдат нови от новия сезон. А изборът на оръжията променя и избора на броните, както и тактиката на водене на сражения - близо или отдалече. Въобще всеки нов сезон - се играе по различен начин даже и за старите карти. O:)
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всякакви игри”