Съдейки по това, което ми казаха, не може. Може само от настройките на самата игра, но понеже БГ е 9-та дупка на кавала за света, не може да се играе в облака от България. Единственият начин е да си пуснеш ВПН от страна, където може. И те си избрали Чехия, съответно играта им на чешки. Като не знаеш как е "настройки" и "език" на чешки, единственият начин е да смениш езика в конфиг файловете на играта. Само че ти нямаш достъп до тях...
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Геймърски случайни неща
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Re: Геймърски случайни неща
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Или просто избираш UK, вместо Чехия и готово без преводачи. Ама пак е тъпотия да нямаш достъп до файловете. Ами ако играта поддържа модове, както ETS2? Как ще си направиш модовете? Ще сваляш от торент? Че то тогава се губи смисълът изобщо да плащаш, направо си цъкай от торенти, поне имаш пълен достъп до файловете. 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Е, очевидно никой няма да тръгне да прави модове за игра, която не може да се модва

- Валсо
- Дарител
- Контакти:

И като се има предвид каква е графиката на интро видеото на Diablo 2 Reborn, след 10-15 години няма да можеш да различиш реален човек от 3D изображение и мъжете по света ще точат лиги и лъскат по 3D мацки без да знаят.

- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
- Регистриран: пон фев 21, 2022 15:29
На 24-ти август започва следващият 3-месечен сезон ма Destiny 2 - 18-ти.
Както винаги промените в геймплея са много, затова е и толкова пристрастяваща.
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/51678
https://blog.turtlebeach.com/destiny-2-season-18/
Единствената игра, която ако не й четеш мануалите предварително си като в небрано лозе - неефективен.
Както винаги промените в геймплея са много, затова е и толкова пристрастяваща.
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/51678
https://blog.turtlebeach.com/destiny-2-season-18/
Единствената игра, която ако не й четеш мануалите предварително си като в небрано лозе - неефективен.

Hardware: Windows 11 Incompatible Certified!
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
В такъв случай тия трябва да плащат на играчите, че са благоволили да играят това нещо, а не обратното.tmp_ZMx2fK6aL4 написа: ↑съб авг 20, 2022 13:27Единствената игра, която ако не й четеш мануалите предварително си като в небрано лозе - неефективен.![]()

Човек ако иска да чете, вместо да играе и да си прави кефа, ще иде в Народната библиотека или в някое читалище и ще му е безплатно.

- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
Никой не задължава играчите да четат официални мануали или гледат видеоуроци от други.
От друга страна, ако играч не го прави, то в PVE ще изпусне удоволствието да изпробва в пълнота предоставените му възможности, да разбере за промените в конкретния сезон, или премине по-информирано през тежки нива и загадки, а в PVP ще ги научи по възможно най-дразнещия начин, когато противникови играчи му ги приложат.
В D2, ако играч разчита на единствено на самообучение на принципа проба-грешка доста ще му е муден прогресът.
От друга страна, ако играч не го прави, то в PVE ще изпусне удоволствието да изпробва в пълнота предоставените му възможности, да разбере за промените в конкретния сезон, или премине по-информирано през тежки нива и загадки, а в PVP ще ги научи по възможно най-дразнещия начин, когато противникови играчи му ги приложат.
В D2, ако играч разчита на единствено на самообучение на принципа проба-грешка доста ще му е муден прогресът.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
PVP съм играл и ми е харесало в една единствена игра (RaiderZ). Във всички останали избягвам ПвП-то всячески. Ако не може да се избегне - шут на играта.
В Дестини 2 доколкото разбрах може да се играе и само ПвЕ, ама мен нещо не ме грабна. Особено след като влязох в първия своеобразен "dungeon" и умрях 500 пъти, докато стигна до скапаното съкровище. Накрая ми писна да мра при всеки поглед накриво от ботовете и се отказах и от съкровището, и от играта...
В Дестини 2 доколкото разбрах може да се играе и само ПвЕ, ама мен нещо не ме грабна. Особено след като влязох в първия своеобразен "dungeon" и умрях 500 пъти, докато стигна до скапаното съкровище. Накрая ми писна да мра при всеки поглед накриво от ботовете и се отказах и от съкровището, и от играта...

- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
Е ти директно у dungeon ли се заби?
За там трябват по правило поне 3-ма играчи кооперейтив. За сам трябва да си поне на Мастер ниво и пак не е гаранция, че ще се справиш.

За там трябват по правило поне 3-ма играчи кооперейтив. За сам трябва да си поне на Мастер ниво и пак не е гаранция, че ще се справиш.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Не. Минах нещо като туториал, където трябваше да биеш една гигантска буболечка, после ме пуснаха сам да играя и незнайно как се озовах в някаква пещера или нещо такова, което се оказа, че било дестини версията на dungeon. Повечето гадове вътре ги изтрепах без проблем, ама имаше едни летящи механични топки, с които се озорих. Изтрепах и тях и тъкмо реших, че съм приключил, се оказа, че имало още гадове в дънджъна и те тия вторите, които приличаха на зомбита, ми еваха майката 10-ина пъти преди да тегля една майна на играта.

- Валсо
- Дарител
- Контакти:

--------------------------------------------------------------
@ROKO__, ето една игра точно като за теб! Да се надъхваш колко било хубаво под руското робство.

мен това ме кефи
и снимка на джуджето като го биеш

и снимка на джуджето като го биеш

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Добра е тази. Жалко, че не можеш да му биеш тупаници в муцуната, след като си му утрепал единиците.
- tmp_ZMx2fK6aL4
- Ветеран
О, не си бил в истински dungeon. Това, дето си го закъсал, е още туториала за обучение на начални умения.
Нагледен пример що е препоръчително да се гледат видеоуроци от топ играчите за D2 преди началото на сезон. Обзор на потенциално най-добрите съществуващи оръжия за новия 18-ти сезон:
https://www.youtube.com/watch?v=lC_mApfcaG0
Ще трябва да прибера 2/3 от моите от сегашния сезон, които се превръщат в неефективни в новия сезон, и да извадя 1/3 предишни неефективни в приключващия, но ефективни в новия сезон, последната 1/3 ще бъдат нови от новия сезон. А изборът на оръжията променя и избора на броните, както и тактиката на водене на сражения - близо или отдалече. Въобще всеки нов сезон - се играе по различен начин даже и за старите карти.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Пеевски: Подкрепяме правителството, за да прави добри неща за хората
от Mozo » чет апр 17, 2025 12:17 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 39 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 17, 2025 12:17
-
-
-
Смартфон мръсотия: Мобилните телефони са "уютен дом" за ужасни неща (ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 25, 2024 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 149 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 25, 2024 12:14
-