Амигос, нещо стана след последния ъпдейт и таск мениджъра ми, който се намира на панела, се счупи. В момента нямам никакви икони на приложенията на панела, а стои едно правоъгълниче и като го кликна, изписва: error file:///home/user/.local/share/plasma/plasmoids/org.kde.plasma.taskmanager/contents/ui/main.qml:221:9: Cannot assign to non-existent property "groupDialog"
Всички други уиджети си работят, мога да инсталирам нови, но Task manager и icons-only task manager не искат.
Прочетено: 227 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Task manager се счупи - KDE Neon
Task manager се счупи - KDE Neon
KDE Neon 5.25
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Task manager се счупи - KDE Neon
При Neon си тестово зайче, такива случаи са неизбежни. Докладвай им проблема или връщай от бекъп 

От къде си инсталирал този таск манажер, вероятно трябва да се обнови за новата версия.
Означава, че е инсталиран от kde.store или подобен.home/user/.local/share/plasma/plasmoids/org.kde.plasma.taskmanager
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
Има си го, не съм го инсталирал. Стандартен таск мениджър, който показва иконите на приложенията в панела. Няма опция да се ъпдейтва отделно от цялата система. Както каза @Mozo, аз съм опитно зайче
. Докладвах bug-a, пък ще видим.

KDE Neon 5.25
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Какво използвате за clipboard manager?
от Валсо » пет дек 13, 2024 20:15 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 7 Отговори
- 393 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
нед дек 15, 2024 11:16
-
-
-
Бивш борец счупи зъбите на Светлана Гущерова пред очите на децата й
от Mozo » ср юни 05, 2024 12:09 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 33 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo