Аз гнома винаги си го нагласям, но откъм дистрибуциите, не съм се отказал просто сега по спешност на новия диск сложих Арчлайното.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- ROKO__
- Ентусиаст
- Регистриран: вт юни 14, 2011 18:20
Re: Вашият десктоп
MSI MPG X570 Gaming Plus, Ryzen 9 5950x+NH-D15 Chromax, 64GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, MSI RX6750XT Gaming X Trio, Samsung QVO 860 1TB SSD, Samsung 970 Evo Plus 1TB NVME, Western Digital Red 1TB, Seasonic PX-750 Platinum
ОС: Gentoo
- p4p
- Почетен член
- Регистриран: нед ное 29, 2015 01:35

Лек ден!
- ROKO__
- Ентусиаст
MSI MPG X570 Gaming Plus, Ryzen 9 5950x+NH-D15 Chromax, 64GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, MSI RX6750XT Gaming X Trio, Samsung QVO 860 1TB SSD, Samsung 970 Evo Plus 1TB NVME, Western Digital Red 1TB, Seasonic PX-750 Platinum
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Кат' не мо'ем да намерим проклетите символни икони за звука и за мрежата, за да ги сменя, заминават.
То и без това иконата за мрежата никога не ми се е налагало да я ползвам, защото всичките настройки са в рутера.

- p4p
- Почетен член
Винаги съм бил с цветни икони - KDE, GNOME, XFCE, Cinnamon, MATE, LXQt ...
Моите теми съм ги пускал във форумите поне десетина пъти.
Не е Arch, но, все пак, Cinnamon:

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Само че при мен повечето теми в /usr/share/icons нямат директория status, а единствената, която има такава директория, пък няма директория symbolic. И съответно не е ясно откъде темата си взима символните икони за nm-applet & sound-applet.
- p4p
- Почетен член

Ползвай scalable.
А папки се създават, но трябва и да се опишат в index.theme.
Моята тема съм я структурирал по подобие на breeze, за да върви и в КДЕ. Правена е преди години. Сега само добавям някои икони, понеже все променят нещо.

Една сива тема за Openbox, която, преди години направих само да имам нещо сиво, без да смятам да я ползвам. Оказа се, че тя се вписва перфектно с GTK темата Greybird.

- ROKO__
- Ентусиаст

До тук с Арчлайното :>
Защо, какво стана?ROKO написа:
До тук с Арчлайното :>
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Ако докато дойде 5.17.1 LTS (сега е на 5.15.43 LTS) не оправят простотиите в кърнела, дето причиняваха "dependency failed for [filesystem]" при стартиране, и аз ще се присъединя към хейта. Тогава ще трябва или да забраня за вечни времена ъпдейтването на кърнела, или да търся друго дистро. В краен случай може да пробвам zen кърнела, макар че последния път, когато се опитвах да го инсталирам, нещо се осра яко, но не разбрах какво и има вероятност да стане пак същото.

Проблемите сам си ги създаваш. Пипаш там, където не разбираш и после обвиняваш всичко, а не себе си. Другите нямаме проблемиВалсо написа: ↑съб май 28, 2022 21:25Ако докато дойде 5.17.1 LTS (сега е на 5.15.43 LTS) не оправят простотиите в кърнела, дето причиняваха "dependency failed for [filesystem]" при стартиране, и аз ще се присъединя към хейта. Тогава ще трябва или да забраня за вечни времена ъпдейтването на кърнела, или да търся друго дистро. В краен случай може да пробвам zen кърнела, макар че последния път, когато се опитвах да го инсталирам, нещо се осра яко, но не разбрах какво и има вероятност да стане пак същото.![]()