Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Предвидих го, но и аз съм шокиран от темповете на развитие.tmp_ZMx2fK6aL4 написа: ↑чет мар 24, 2022 17:50Първи сравнителни резултати от технологията DirectStorage за вграждане в игра.
https://www.pcgamer.com/thanks-to-direc ... ne-second/
Майкрософт чрез DirectStorage май ще засили игрите масово да минат към 2К графика като минимум(както са всички виртуални шлемове в момента), скоро сигурно и 4К?
Досега единствено бавното физическо зареждане спираше игрите да бъдат с такава резолуция.
Ще следя пърформанса на тази игра едновременно под Windows/Linux и ще докладвам за в бъдеще.
Според мен имаш нещо куцо в конфигурацията на компа си.Валсо написа: ↑вт апр 19, 2022 18:09И аз я имам в Стийм. Да, дърта е, ама оптимизация нулева. Покривам препоръчителните изисквания с много и би трябвало да лети на ултра, а реално повече от 20 кадъра не изкарва нито под линукс, нито под боза.tmp_ZMx2fK6aL4 написа: ↑вт апр 19, 2022 17:40Че тази Serious Sam 3: BFE е много дърта игра, за да е тежка.
Това е и първата ми закупена от Steam Линукс нейтив игра.![]()
Играл съм я през 2014 на нормални настройки на HD4850 и през 2016 на високи настройки на GTX750 карта без абсолютно никакви проблеми.
Това са ѝ изискванията в Стийм:
Processor: Quad-core from Intel (i5-series) or AMD (Phenom II) at 3.0 GHz
Memory: 4GB
Graphics: nVidia GeForce 280/460 GTX, ATI/AMD Radeon HD 4870/5770 (Graphic drivers: nVidia 310, AMD 12.11)
Това е моят хардуер: i7-4770 (4 cores, 8 threads), 32 GB DDR3 RAM, GTX 1660 Ti 6GB и въпреки това, за да изкара минимум 30 кадъра, трябва да я играя на средни до ниски настройки.
И затова ти казвам да пробваш със SS3: BFE за тежка нейтив линукс игра. Играл съм Метро 2033 нейтив под линукс (само тази я имам купена в Стийм) и върви прекрасно на максимални настройки, така че нея не я броя за тежка нейтив линукс игра.![]()