Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
Бе ти некогаш гледал ли си/чел ли си кво е туй конки и що подразбиращо го дават да се пуска с 10 секинди закъснение (повече не пречи), или се правиш на малоумен разбирач, които дава часни уроци на направилия конкито?
Прочетено: 319854 пъти
Селски, Начо Селски.
- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Не виждам причина да се зъбиш. Или годинките са ти вповече и те е яд на младите, че одъртяваш?
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
А, правя си тестове с четвъртата инсталирана ОС

Не, бате, Cinnamon ще инсталирам

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Еми да, ако искаш да не си трошиш нервите с глупостите на Греъм и иконите ти да се разхождат напред-назад като войници на учение.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Проблемът вече се решава, днес един от разработчиците ми беше в компютъра, имплементира различни промени, чакат ме мен да им кажа дали има проблеми и ако до два-три дни няма ядове, ще слеят фикса с основния код. Стига си ревал за тея икони, щото за друго май няма какво 

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Ми то това е най-фрапиращият им бъг, дето не го бяха пипнали 5 години...Mozo написа: ↑пон апр 11, 2022 18:57Проблемът вече се решава, днес един от разработчиците ми беше в компютъра, имплементира различни промени, чакат ме мен да им кажа дали има проблеми и ако до два-три дни няма ядове, ще слеят фикса с основния код. Стига си ревал за тея икони, щото за друго май няма какво![]()

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Както вече съм писал неведнъж, няма лесен начин за поправянето му, защото дизайнът е сбъркан изначално. Сто човека стяха и умуваха и нищо не можеха да измислят и сега един човек намери решение и го тестват. Не е като да не искаха, просто не можеха - разликата е огромна.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Ето, готово, скоро ще бъде слят, тестът беше успешен, всичко работи чудесно:
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=360478
Пускам игра 640x480, излизам от нея, нормалната резолюция се връща, всяка една икона е на мястото си, доживяхме

Пускам игра 640x480, излизам от нея, нормалната резолюция се връща, всяка една икона е на мястото си, доживяхме

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Кажи им да го наемат този човек! Щом е измислил нещо, което 100 човека не са могли да го оправят 5 години, направо да го направят новото "лице" на КДЕ, вместо Нейт Греъм.Mozo написа: ↑вт апр 12, 2022 10:25Както вече съм писал неведнъж, няма лесен начин за поправянето му, защото дизайнът е сбъркан изначално. Сто човека стяха и умуваха и нищо не можеха да измислят и сега един човек намери решение и го тестват. Не е като да не искаха, просто не можеха - разликата е огромна.

Радо не знае хората и структурата зад KDE, ама почва да дава мнение. Радо, хората зад KDE не са наети никъде, защото подчетавам с големи и дебели букви - проектите зад KDE не са на фирма KDE JSC или каквото и да е. Тези проекти са изцяло на добровлци. Единство зад тези проекти седи неправителствената оргранизация KDE e.V., която има скромен бюджет, защитава ги от патентни тролове, организира събития и има договор с "The Qt Company". Това все едно да изръсиш, че @bvbfan е на заплата там. Пълен абсурд!
Запомни! Никой не работи на заплата там, защото всичко е доброволно!!!!!!!!
Второ, Нейт Греъм е QA и нещо като PR, а не е никакъв разработчик! Този човек направи много за този огромен проект, защото е връзката между разработчиците и обикновените потребители като нас
Второ, Нейт Греъм е QA и нещо като PR, а не е никакъв разработчик! Този човек направи много за този огромен проект, защото е връзката между разработчиците и обикновените потребители като нас

- Fernando Sucre
- Почетен член
- Регистриран: нед юли 01, 2018 19:56
Има огромна разлика между това да го измилиш и да намериш решение, което е приемливо за всички. Мозо ти казва, че проблемът е сложен. Реално, нямаш идея от какъв характер са затрудненията.
Браво!Mozo написа: ↑вт апр 12, 2022 11:34Ето, готово, скоро ще бъде слят, тестът беше успешен, всичко работи чудесно:
Пускам игра 640x480, излизам от нея, нормалната резолюция се връща, всяка една икона е на мястото си, доживяхме![]()
![]()
![]()

Shaker написа: ↑вт апр 12, 2022 17:24.... Пълен абсурд!
Второ, Нейт Греъм е QA и нещо като PR, а не е никакъв разработчик! Този човек направи много за този огромен проект, защото е връзката между разработчиците и обикновените потребители като нас![]()

Според мен не си дава сметка за мащабите на проекта и че там, меко казано става „народното събрание“. От проект до проект, разликата е огромна.